Povezane vesti

Ruski MUP raspisao poternicu za estonskom premijerkom

Ruski MUP raspisao poternicu za estonskom premijerkom

Politika 13.02.2024
Rusko Ministarstvo unutrašnjih poslova raspisao je poternicu za estonskom premijerkom Kajom Kalas, proizlazi iz baze MUP. „Kalas Kaja. Poternica po članu Krivičnog zakona”, navodi se u bazi ali bez preciziranja o kom članu se radi. Kalas je… »
Rusija stavila na poternicu estonsku premijerku, Kalas: Odluka me nije iznenadila, neće me ućutkati

Rusija stavila na poternicu estonsku premijerku, Kalas: Odluka me nije iznenadila, neće me ućutkati

Euronews 13.02.2024
Rusija je stavila na poternicu premijerku Estonije Kaju Kalas, pokazuju podaci iz baze ruskog Ministarstva unutrašnjih poslova. "Kaja Kalas, rođena 1977. godine, tražena je po članu Krivičnog zakonika'', navedeno je u bazi podataka Ministarstva… »
Rusija stavila na poternicu estonsku premijerku Kaju Kalas

RTV 13.02.2024
MOSKVA,TALIN - Rusija je stavila na poternicu premijerku Estonije Kaju Kalas, pokazuju podaci iz baze ruskog Ministarstva unutrašnjih poslova. ''Kaja Kalas, rođena 1977. godine, tražena je po članu Krivičnog zakonika'', navedeno je u bazi podataka… »
Rusija stavila estonsku premijerku na poternicu

Rusija stavila estonsku premijerku na poternicu

Radio 021 13.02.2024
Rusija je stavila na poternicu premijerku Estonije Kaju Kalas, pokazuju podaci iz baze ruskog Ministarstva unutrašnjih poslova. "Kaja Kalas, rođena 1977. godine, tražena je po članu Krivičnog zakonika", navedeno je u bazi podataka Ministarstva… »
Estonska premijerka na ruskoj poternici: Ministarstvo uvrstilo Kaju Kalas na spisak traženih lica u Rusiji

Estonska premijerka na ruskoj poternici: Ministarstvo uvrstilo Kaju Kalas na spisak traženih lica u Rusiji

Blic 13.02.2024
Rusko Ministarstvo unutrašnjih poslova objavilo je da je premijerka Estonije Kaja Kalas uvrštena na spisak traženih lica u Rusiji. "Kaja Kalas... Osnova za pretres: potraga po članu krivičnog zakona", navodi se u objavi. Ministarstvo nije preciziralo… »

Telegraf 13.02.2024
Kalas je ranije Rusiju nazivala ''stalnom pretnjom po bezbednost zapadnih zemalja'' i pozivala na ''izolaciju'' Rusije od ''slobodnog sveta'', tako što bi sve zemlje Evrope prestale da izdaju vize Rusima. Rusija je stavila na poternicu premijerku… »

Vesti dana »