Povezane vesti
Andrea Bočeli obeležava 30 godina karijere: Nastupiće i u pulskoj Areni
Danas 13.02.2024
Maestro Andrea Bočeli (Andrea Bocelli) nastupiće 30. avgusta u pulskoj Areni, kako bi proslavio 30 godina svoje imponzantne karijere. Omiljeni svetski tenor i najprodavaniji izvođač klasične muzike, koji ove godine obeležava tri decenije svoje karijere… »
Andrea Bočeli slavi 30 godina karijere u pulskoj Areni
Nova 13.02.2024
Maestro Andrea Bočeli nastupiće 30. avgusta na jednoj od najlepših svetskih pozornica na otvorenom - u pulskoj Areni, kako bi proslavio 30 godina svoje imponzantne karijere. Ikona klasične i pop muzike tokom zadnje tri decenije svojim glasom je ušao u… »
Vesti dana »
"Ja sam pravoslavni Srbin i ponosan sam na korene!" Ovako je o sebi govorio Mark Brnović: "Pokupio sam najbolje od celog Balkana" (foto)
Blic pre 4 satijoš 4 povezane
Srećna pravoslavna Nova 2026. godina: “Večernje novosti” čestitaju svima koji slave dolazak novog leta po julijanskom kalendaru
Večernje novosti pre 4 satijoš 6 povezanih
Ledeni talas je na pauzi, a tek sad sledi noćna mora! Sneg se topi, a to znači samo jedno: stiže nam i pojava od koje se ježimo, a tek šta će biti s temperaturom...
Blic pre 6 satijoš 2 povezane
Kancelarija za KiM: Napad na dvojicu Srba u Dečanima dokaz koliko su povratnici ugroženi na Kosovu
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
Direktor Foruma: Predsednik SAD Donald Tramp predvodiće veliku američku delegaciju u Davosu
Danas pre 9 satijoš 1 povezana