Повезане вести
Страшна исповест Милице Кемез Тукли су ме и држали у подруму! Хранитељка ме је терала да једем с пода, шишала на силу…
Курир 13.02.2024
Милица Кемез постала је позната јавности током учешћа у ријалитију "Задруга", где је оставила све без текста својом тешком животном причом. Наиме, Милица је имала три године када је завршила у Дому за децу и омладину “Вера… »
"Закључавала ме у подрум и терала да једем с пода" Милица трпела језиво злостављање - Метлом у главу, она пукне!
Мондо 13.02.2024
Милица Кемез је испричала језиве детаље из детињства проведеног са "мајком" која ју је усвојила. Милица Кемез је испричала језиве детаље из детињства проведеног са "мајком" која ју је усвојила Некадашња учесница ријалитија… »
Терали је да једе са пода и закључавали у подруму Бивша задругарка открила мучне детаље, преживела пакао у хранитељској…
Ало 13.02.2024
Током боравка у ријалитију откривено да је расла у хранитељској породици. Бивша задругарка Милица Кемез, која је освојила друго место, током свог учешћа у ријалитију открила да потресне детаље из свог живота. Милица је са само… »
Вести дана »

Исчупана бандера, постављени џакови за спречавање поплава: Хаотичне слике из Алексинца након снажног невремена
Блиц пре 1 сатјош 43 повезане

Паори у понедељак пред Покрајинском владом – захтевају помоћ од 300 евра по хектару
Ин медија пре 2 сатајош 14 повезаних