Povezane vesti
Takmičari sumirali utiske posle osvajanja milionske svote u "Poteri"
Telegraf 13.02.2024
Jovan, Filip i Luka bili su odlični. Takmičari su bili odlični u ovonedeljnoj " Poteri", te su osvojili 1.160.000 dinara. Gostujući u Jutarnjem programu RTS-a su sumirali utiske iz kviza. "Za srednju sumu sam se odlučio jer sam grešio neke stvari… »
Tragač je znao, ali je žurio! "Klinci" ga oduvali i kući odneli milion, jedan mu je bio kolega
Mondo 13.02.2024
Tri učesnika popularnog kviza "Potera" Jovan, Filip i Luka pobedili su tragača Milana Bukvića i kući odneli 1.160.000 dinara. Tri učesnika popularnog kviza "Potera" Jovan, Filip i Luka pobedili su tragača Milana Bukvića i kući odneli 1.160.000… »
Pobednici Potere: Tragač je znao odgovore, ali je grešio iz žurbe da nas stigne
RTS 13.02.2024
Tri takmičara su u „Poteri“ uspeli da osvoje 1.160.000 dinara. Nije ih omeo ni sjajni tragač Milan Bukvić, kojeg su pet puta vraćali u finalnoj igri. „Za srednju sumu sam se odlučio jer sam grešio neke stvari koje znam u pola noći. Najviše… »
Bravo, momci! Totalna dominacija takmičara u "Poteri": Jovan, Filip i Luka odbranili milionsku sumu od tragača
Blic 12.02.2024
Pobednici najnovije epizode kviza „Potera" su nam još jednom pokazali da se među pripadnicima mladih generacija poznavanje nauke, umetnosti i opšte kulture i te kako ceni. Jovan, Filip i Luka, svi mlađi od 30 godina, fenomenalnim znanjem i uz malo… »
Vesti dana »
Zoran Vesić: Određivanjem pritvora, Goranu Vesiću potpisana smrtna presuda
RTV pre 28 minutajoš 40 povezanih
Skočila cena nafte i zlata na berzi, Trampova najava dodatno uzdrmala tržište
Telegraf pre 1 satjoš 32 povezane
Krah Denvera: Trener Meloun prozvao Jokića i Mareja, srpski centar brzo odgovorio
Danas pre 2 satajoš 21 povezana
Neverovatna zaplena crnogorske granične policije: U ferariju pronašli municiju, Makedonac završio u zatvoru zbog neovlašćenog držanja oružja i municije
RINA pre 2 satajoš 10 povezanih
Parlamentarna skupština NATO-a pozvala da Ukrajina što pre bude primljena u Alijansu
RTV pre 1 satjoš 10 povezanih