Povezane vesti
Takmičari sumirali utiske posle osvajanja milionske svote u "Poteri"
Telegraf 13.02.2024
Jovan, Filip i Luka bili su odlični. Takmičari su bili odlični u ovonedeljnoj " Poteri", te su osvojili 1.160.000 dinara. Gostujući u Jutarnjem programu RTS-a su sumirali utiske iz kviza. "Za srednju sumu sam se odlučio jer sam grešio neke stvari koje… »
Tragač je znao, ali je žurio! "Klinci" ga oduvali i kući odneli milion, jedan mu je bio kolega
Mondo 13.02.2024
Tri učesnika popularnog kviza "Potera" Jovan, Filip i Luka pobedili su tragača Milana Bukvića i kući odneli 1.160.000 dinara. Tri učesnika popularnog kviza "Potera" Jovan, Filip i Luka pobedili su tragača Milana Bukvića i kući odneli 1.160.000 dinara… »
Pobednici Potere: Tragač je znao odgovore, ali je grešio iz žurbe da nas stigne
RTS 13.02.2024
Tri takmičara su u „Poteri“ uspeli da osvoje 1.160.000 dinara. Nije ih omeo ni sjajni tragač Milan Bukvić, kojeg su pet puta vraćali u finalnoj igri. „Za srednju sumu sam se odlučio jer sam grešio neke stvari koje znam u pola noći. Najviše pratim sport… »
Bravo, momci! Totalna dominacija takmičara u "Poteri": Jovan, Filip i Luka odbranili milionsku sumu od tragača
Blic 12.02.2024
Pobednici najnovije epizode kviza „Potera" su nam još jednom pokazali da se među pripadnicima mladih generacija poznavanje nauke, umetnosti i opšte kulture i te kako ceni. Jovan, Filip i Luka, svi mlađi od 30 godina, fenomenalnim znanjem i uz malo sreće… »
Vesti dana »
Dačić o požaru u Deliblatskoj pečari: Nije bilo ponude od EU za avion velike nosivosti jer ga nema
Nedeljnik pre 33 minutajoš 46 povezanih
Počela vanredna sednica Skupštine Srbije sa rebalansom budžeta na dnevnom redu
Naslovi.ai pre 48 minutajoš 54 povezane
Biće otvoreni namenski računi, ministar Mali odgovara na sva pitanja građana! Ovo su novi detalji o novcu koji stiže u septembru (foto)
Blic pre 8 minutajoš 26 povezanih
U Srbiji do kraja avgusta sunčano i toplo sa temperaturama do 37 stepeni
Naslovi.ai pre 28 minutajoš 47 povezanih