Повезане вести

Такмичари сумирали утиске после освајања милионске своте у "Потери"

Такмичари сумирали утиске после освајања милионске своте у "Потери"

Телеграф 13.02.2024
Јован, Филип и Лука били су одлични. Такмичари су били одлични у овонедељној " Потери", те су освојили 1.160.000 динара. Гостујући у Јутарњем програму РТС-а су сумирали утиске из квиза. "За средњу суму сам се одлучио јер сам… »
Трагач је знао, али је журио! "Клинци" га одували и кући однели милион, један му је био колега

Трагач је знао, али је журио! "Клинци" га одували и кући однели милион, један му је био колега

Мондо 13.02.2024
Три учесника популарног квиза "Потера" Јован, Филип и Лука победили су трагача Милана Буквића и кући однели 1.160.000 динара. Три учесника популарног квиза "Потера" Јован, Филип и Лука победили су трагача Милана Буквића и кући… »
Победници Потере: Трагач је знао одговоре, али је грешио из журбе да нас стигне

Победници Потере: Трагач је знао одговоре, али је грешио из журбе да нас стигне

РТС 13.02.2024
Три такмичара су у „Потери“ успели да освоје 1.160.000 динара. Није их омео ни сјајни трагач Милан Буквић, којег су пет пута враћали у финалној игри. „За средњу суму сам се одлучио јер сам грешио неке ствари које знам у пола… »
Браво, момци! Тотална доминација такмичара у "Потери": Јован, Филип и Лука одбранили милионску суму од трагача

Браво, момци! Тотална доминација такмичара у "Потери": Јован, Филип и Лука одбранили милионску суму од трагача

Блиц 12.02.2024
Победници најновије епизоде квиза „Потера" су нам још једном показали да се међу припадницима младих генерација познавање науке, уметности и опште културе и те како цени. Јован, Филип и Лука, сви млађи од 30 година, феноменалним… »

Вести дана »