Povezane vesti
"Tražili su mi novac da predstavljam Bosnu na Evroviziji": Šok ispovest Adnana Babajića: "Na romskoj svadbi uzmem 30.000 evra…
Blic 13.02.2024
Pobednik "Operacije Trijumf", Adnan Babajić tvrdi da je, nakon pobede u takmičenju, dobio ponudu da predstavlja svoju zemlju, Bosnu i Hercegovinu na "Izboru za pesmu Evrovizije", ali da su mu za učešće navodno tražili novac. - Mene lično niko nije… »
"Tražili su mi novac da predstavljam Bosnu na evroviziji" Adnan Babajić iznudu ne može da zaboravi: To me i danas boli
Kurir 13.02.2024
Nakon što je pobedio na muzičkom takmičenju "Operacija Trijumf" Adnan Babajić je nestao sa muzičke scene, a sada svoj veliki povratak obeležio povratničkim album, te je progovorio o iznudi koja ga je tištila sve ove godine, a vezana je Izbor za pesmu… »
Vesti dana »
U istočnoj Srbiji sneg, u Banatu, Pomoravlju i Beogradu udari košave do 100 kilometara na čas
N1 Info pre 1 satjoš 16 povezanih
Hitna pomoć: Dve osobe teško povređene u dve saobraćajne nesreće u Beogradu
Insajder pre 1 satjoš 14 povezanih
Ponovo tripl-dabl Jokića, ovog puta u porazu Denvera od Klivlenda
Insajder pre 55 minutajoš 17 povezanih
Indeks percepcije korupcije za 2025, najlošiji rezultat Srbije u poslednje dve decenije
Beta pre 15 minutajoš 4 povezane
Država je uspela da prikupi veliki broj prijava za legalizaciju, ali šta će sad s njima: Ko će prvi stići do upisa u katastar
Forbes pre 1 satjoš 8 povezanih