Повезане вести
"Тек ћу да кажем шта имам" Боки 13 након затвора имао пет операција, његова мајка први пут проговорила о свему
Мондо 13.02.2024
Мајка Бокија 13 са сином говорила о његовом здравственом стању. Мајка Бокија 13 са сином говорила о његовом здравственом стању. Бојан Јовановски, познатији као Боки 13 ухапшен у јуну 2020. године у случају "Рекет" и осуђен је… »
Управо на Блиц ТВ: Екипа емисије "Блиц дан" у Скопљу посетила дом Бокија 13: "Тек ћу да кажем шта имам"
Блиц 13.02.2024
Познати македонски шоумен Боки 13, је пре више од два месеца ослобођен из притвора у којем је био, након афере „Рекет“. Боки је због компликација са здравственим стањем захтевао да буде пуштен из затвора како би имао адекватне… »
"Тек ћу да кажем шта имам" Боки 13 живи сам, али сваки дан иде код родитеља, његова мајка први пут у јавности проговорила о…
Курир 13.02.2024
Бојан Јовановски, познат као Боки 13, пре више од два месеца ослобођен из притвора у којем је био након афере „Рекет“. Боки је због компликација са здравственим стањем захтевао да буде пуштен из затвора како би имао адекватне… »
Боки 13 више не изгледа исто: Ексклузивни папарацо македонског шоумена након изласка из затвора
Блиц 13.02.2024
Бојан Јовановски познатији као Боки 13 пре непуна два месеца пуштен је из затвора како би се лечио на једној приватној клиници јер му је здравствено стање у затвору било угрожено. Екипа емисије "Блиц дан" коју данас можете… »
Вести дана »
Током вечери без задржавања на наплатним станицама ауто-путева: Ево какво је стање на граничним прелазима
Курир пре 4 сатијош 1 повезана
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 8 сатијош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро