Повезане вести

Почело суђење Александру Јовичићу: Негирао оптужбе за трговину утицајем (ВИДЕО)

Почело суђење Александру Јовичићу: Негирао оптужбе за трговину утицајем (ВИДЕО)

Инсајдер 13.02.2024
Суђење некадашњем председнику београдске општине Палилула Александру Јовичићу и још деветоро окривљених за трговину утицајем почело је у уторак, 13. фебруара, пред Вишим судом у Београду. И данас је Јовичић, као и на… »
СНС-овцу суде због злоупотреба: Следио сам политику Вучића

СНС-овцу суде због злоупотреба: Следио сам политику Вучића

Правда 13.02.2024
У Вишем суду у Београду изношењем одбрана окривљених почело је суђење у поступку против бившег председника општине Палилула Александра Јовичића и девет његових сарадника за злоупотребе у вези са нелегалном градњом… »
Александар Јовичић на суђењу: Трудио сам се да следим политику председника Вучића

Александар Јовичић на суђењу: Трудио сам се да следим политику председника Вучића

Н1 Инфо 13.02.2024
У Вишем суду у Београду изношењем одбрана окривљених почело је суђење у поступку против бившег председника општине Палилула Александра Јовичића и девет његових сарадника за злоупотребе у вези са нелегалном градњом… »
Коначно почело суђење напредњаку Јовичићу

Коначно почело суђење напредњаку Јовичићу

Време 13.02.2024
У Вишем суду у Београду почело је, након дугогишњег одлагања, суђење у поступку против бившег председника општине Палилула Александра Јовичића и девет његових сарадника за злоупотребе у вези са нелегалном градњом. Суђење је… »
Дозволе за нелегалну градњу, присвајање 28,8 милиона динара: Ко је Александар Јовичић коме је почело суђење за злоупотребу…

Дозволе за нелегалну градњу, присвајање 28,8 милиона динара: Ко је Александар Јовичић коме је почело суђење за злоупотребу…

Данас 13.02.2024
У Вишем суду у Београду почело је суђење у поступку против бившег председника општине Палилула Александра Јовичића и девет његових сарадника за злоупотребе у вези са нелегалном градњом. У оптужници се наводи да је утицао на… »
Млади напредњачки лав на суђењу за дивљу градњу: Покушао сам да следим Вучићеву политику

Млади напредњачки лав на суђењу за дивљу градњу: Покушао сам да следим Вучићеву политику

Радио 021 13.02.2024
Суђење у поступку против бившег председника општине Палилула Александра Јовичића и девет његових сарадника за злоупотребе у вези са нелегалном градњом, почело је у Вишем суду у Београду. Суђење је, како наводи Н1, почело… »
Јовичић негирао оптужбе за трговину утицајем: Бивши председник општине Палилула изнео одбрану у ВИшем суду

Јовичић негирао оптужбе за трговину утицајем: Бивши председник општине Палилула изнео одбрану у ВИшем суду

Курир 13.02.2024
Бивши председник општине Палилула Александар Јовичић негирао је данас пред Вишим судом у Београду да је извршио кривично дело трговина утицајем. - Оспоравам све наводе оптужбе - изјавио је Јовићић негирајући да је код… »
Бивши председник Општине Палилула на суђењу негирао оптужбе за трговину утицајем

Бивши председник Општине Палилула на суђењу негирао оптужбе за трговину утицајем

РТВ 13.02.2024
БЕОГРАД - У Вишем суду у Београду данас је бивши председник Општине Палилула Александар Јовичић негирао извршење кривичног дела трговина утицајем. Јовичић је данас изјавио да у потпуности оспорава све оптужбе, односно да је код… »
„Трудио сам се да следим политику Александра Вучића“: Настављено суђење бившем председнику општине Палилула Александру…

„Трудио сам се да следим политику Александра Вучића“: Настављено суђење бившем председнику општине Палилула Александру…

Нова 13.02.2024
У Вишем суду у Београду почело је суђење у поступку против бившег председника општине Палилула Александра Јовичића и девет његових сарадника за злоупотребе у вези са нелегалном градњом. Суђење је почело изношењем одбране… »
Бивши председник општине Палилула пред судом: Јовичић се терети за трговину утицајем, а ово је рекао о оптужбама

Бивши председник општине Палилула пред судом: Јовичић се терети за трговину утицајем, а ово је рекао о оптужбама

Блиц 13.02.2024
У Вишем суду у Београду данас је бивши председник општине Палилула Александар Јовичић негирао извршење кривичног дела трговина утицајем. Александар Јовичић је данас изјавио да у потпуности оспорава све оптужбе, односно да је код… »

Данас 13.02.2024
У Вишем суду у Београду почело је суђење у поступку против бившег председника општине Палилула Александра Јовичића и девет његових сарадника за злоупотребе у вези са нелегалном градњом. Суђење је почело изношењем одбране… »

Вести дана »