Повезане вести
Симанић отворио душу: Бориша пробудио болна сећања на несрећу која је могла да га кошта живота!
Хот спорт 13.02.2024
Његова тешка повреда је узнемирила кошаркашки свет Бориша Симанић, српски репрезентативаце, направио је емоционални повратак на терен Принца Фелипеа у суботу, мало више од пет месеци након што је доживео тешку повреду која је… »
Потресна исповест Борише Симанића: Знао сам да је озбиљно када сам видео да крварим, бол је био невероватан
Еуроневс 13.02.2024
Репрезентативац Србије Бориша Симанић остао је без бубрега током Светског првенства у кошарци, након већ добро познатог инцидента против Јужног Судана, када га је Нуни Омот несрећно ударио у самом финишу сусрета. После тог… »
Ушао сам у тоалет, видео крв и схватио да је озбиљно! Боришина потресна исповест: Нисам знао да су ми извадили бубрег!
Мондо 13.02.2024
Бориша Симанић открио је нове детаље у вези операције и уклањања бубрега... Бориша Симанић открио је нове детаље у вези операције и уклањања бубрега... Бориша Симанић буквално је дао крв за Србију. Као члан репрезентације… »
Вести дана »
ЦЕО тим је веровао у победу од самог почетка: Огласио се херој Војводине!
Хот спорт пре 43 минутајош 81 повезана
"Мора да се отклони претња од треће руске инвазије" Зеленски разговарао са два кључна Трампова човека, па открио детаље
Блиц пре 43 минутајош 51 повезана
Почиње пријава нелегалних објеката: Од сутра ујутру ради дигитална платформа, циљ евидентирати 4,8 милиона објеката
Глас југа пре 1 сатјош 34 повезане
Његош Петровић пројектилом заледио Маракану: Овако је Војводина повела против Звезде
Курир пре 1 сатјош 31 повезана