Povezane vesti

Sa njenog broja stigla poruka posle koje je Nusret ubijen! Žena pod lupom policije, kakvu je ulogu imala u zločinu?!

Sa njenog broja stigla poruka posle koje je Nusret ubijen! Žena pod lupom policije, kakvu je ulogu imala u zločinu?!

Mondo 13.02.2024
Poruka posle koje je Nusret ubijen stigla je sa broja žene Rijalde H, a ispituje se njena uloga u zločinu. Poruka posle koje je Nusret ubijen stigla je sa broja žene Rijalde H, a ispituje se njena uloga u zločinu. Nakon stravičnog zločina u Tutinu… »
Bizarno! "okreće mi se želudac, pritisnite moju ženu, ona sve zna": Ovako se ubica Nusreta pravdao njegovom bratu posle…

Bizarno! "okreće mi se želudac, pritisnite moju ženu, ona sve zna": Ovako se ubica Nusreta pravdao njegovom bratu posle…

Kurir 13.02.2024
Odbegli S. A. Z. (26) zvao brata ubijenog Nusreta Destanovića (27) iz Tutina i uveravao ga "da mu on nije naudio", ali da slučaj mora da se ispita. Odbegli S. A. Z. (26) iz Sjenice, koji se sumnjiči da je brutalno ubio Nusreta Destanovića (27) iz… »
Nusreta su onesvestili kolcem, izboli ga 22 puta, umotaili u ćebe i bacili u bunar: Novi detalji ubistva

Nusreta su onesvestili kolcem, izboli ga 22 puta, umotaili u ćebe i bacili u bunar: Novi detalji ubistva

Telegraf 13.02.2024
Nusretov nestanak prijavljen je 8. februara, dok je 10. pronađeno njegovo beživotno telo u bunaru u blizini kuće S.A.Z. (26), osumnjičenog za njegovo ubistvo. Nusret Destanović pronađen je mrtav u subotu, a kako saznajemo od osobe bliske njegovoj… »
Ubistvo Nusreta iz Tutina dogovoreno u kafani? Pojavile se jezive poruke: “Bićeš svedok kada te budem zvao na kameru”

Ubistvo Nusreta iz Tutina dogovoreno u kafani? Pojavile se jezive poruke: “Bićeš svedok kada te budem zvao na kameru”

Sandžak press 13.02.2024
Danima isplivavaju detalji o monstruoznom ubistvu Tutinca Nusreta Destanovića (27) čije je iskasapljeno telo nađeno u bunaru u selu Međugor Ubistvo Nusreta Destanovića (27) iz Tutina bilo je najverovatnije planirano, a kako se sumnja, zločin su… »

Vesti dana »