Povezane vesti
Aleksa Janković novi član Partizana
Politika 13.02.2024
Srpski fudbaler Aleksa Janković prešao je iz Čukaričkog u Partizan, saopšteno je danas na sajtu lidera Superlige Srbije. „Na samom startu polusezone, crno-beli su potpisali još jedno pojačanje – Aleksu Jankovića, koji igra na poziciji desnog… »
Partizan promovisao Jankovića: "Vraćam se kući!"
Sportske.net 13.02.2024
Dosadašnji fudbaler Čukaričkog Aleksa Janković potpisao je danas ugovor sa Partizanom na godinu i po dana. Janković je prošao sve selekcije Partizana, a 2019. godine bio je priključen seniorskoj ekipi. On je zatim prešao u Voždovac, a od 2021… »
Srpski fudbaler Aleksa Janković novi član Partizana
Dnevnik 13.02.2024
Srpski fudbaler Aleksa Janković prešao je iz Čukaričkog u Partizan. Na samom startu polusezone, crno-beli su potpisali još jedno pojačanje – Aleksu Jankovića, koji igra na poziciji desnog krila. Janković je prošao sve selekcije FK Partizan, a… »
Janković ponovo u Humskoj: Vraćam se kući! (foto)
Sportski žurnal 13.02.2024
„Prošao sam sve selekcije, znam kako Partizan diše, šta se traži od mene i spreman sam da dam svoj doprinos“. Srpski fudbaler Aleksa Janković prešao je iz Čukaričkog u Partizan, saopšteno je danas na sajtu lidera Superlige Srbije. - Na samom… »
Vesti dana »
Poznat identitet žena stradalih u domu u vojki: Sumnja se da je uzrok požara ljudski faktor, oglasilo se Više javno tužilaštvo povodom tragedije
Kurir pre 4 satijoš 46 povezanih
Akademija umetnosti u Novom Sadu zahteva oslobađanje studenta Relje Stanojevića
Nova pre 3 satajoš 3 povezane
U ovim mestima u Srbiji će sutra padati sneg! Detaljna prognoza za naredne dane, zna se kada će se zabeleti i u Beogradu
Kurir pre 1 satjoš 28 povezanih
Ovo će biti prvi Trampovi potezi! Tokom kampanje obećavao kule i gradove, evo da li će za sve to imati podršku
Mondo pre 5 satijoš 20 povezanih
Dvoje privedeno zbog požara u prihvatilištu za odrasle u Vojki
Novi magazin pre 25 minutajoš 17 povezanih