Povezane vesti
"Ko radi taj zaradi" stan u Španiji, Srbiji, SAD pazarila još jedan: Dara Bubamara se počastila novom nekretninom
Mondo 13.02.2024
Dara Bubamara pohvalila se još jednom nekretninom koja je u njenom vlasništvu. Dara Bubamara pohvalila se još jednom nekretninom koja je u njenom vlasništvu. Pevačica Dara Bubamara nedavno se vratila sa turneje u Americi na kojoj je, navodno, za 10… »
"Još jedna nekretnina na moje ime": Dara Bubamara kupila stan, pa se odmah javno pohvalila: "Ko radi, taj i zaradi"
Blic 13.02.2024
Pevačica Dara Bubamara kupila je još jednu nekretninu, a svojim pratiocima se odmah pohvalila. Naime, pevačica se oglasila iz svog automobila, gde je kratko poručila da je vlasnica još jednog stana. - Još jedna nekretnina na moje ime. Hvala Bogu. Ko… »
Dara Bubamara se počastila novim stanom! Javno se pohvalila: "Još jedna nekretnina na moje ime"
Kurir 13.02.2024
Dara Bubamara odavno je shvatila da je najsigurnije ulagati u nekretnine, pa je rešila da sebe počasti novim stanom. Pevačica je objavila na društvenim mrežama snimak fascikle na kojoj piše "javni beležnik", a uz to je otkrila: - Još jedna… »
Vesti dana »
Kada će se znati ko je pobedio na predsedničkim izborima u SAD-u
BBC News pre 54 minutajoš 49 povezanih
Dačić: Policija uhapsila četiri lica osumnjičena da su pripremali ubistvo Luke Bojovića
RTV pre 2 satajoš 39 povezanih
Najbliži Trampovi saradnici otkrili šta će odlučiti ishod izbora: Da li je ovo znak da je Kamala u prednosti?
Telegraf pre 42 minutajoš 37 povezanih
VJT u Novom Sadu: Saslušano 48 osoba zbog obrušavanja nadstrešnice zgrade Železničke stanice
Insajder pre 1 satjoš 27 povezanih