Повезане вести

Маракани треба нови изглед, али на старој адреси: Како је Терзић проценио вредност грађевинског земљишта

Маракани треба нови изглед, али на старој адреси: Како је Терзић проценио вредност грађевинског земљишта

Н1 Инфо 13.02.2024
Нова "Маракана" - стара "празна прича" или реална и блиска будућност? Након последње Скупштине црвено-белих, поново се у јавности покренуло питање дотрајалог стадиона, његовог рушења или реконструкције, али и локације на… »
ФК Црвена звезда дели парцелу са бившим Ђинђићевим саветником: “Тражио сам раздвајање, имао сам страшних проблема са њима”…

ФК Црвена звезда дели парцелу са бившим Ђинђићевим саветником: “Тражио сам раздвајање, имао сам страшних проблема са њима”…

Нова 13.02.2024
Директор ФК Црвена звезда Звездан Терић изјавио је да је том клубу неопходан модеран стадион и да Звезда ради на испуњењу свих предуслова за то, али из његовог говора на Скупштини тог клуба није јасно да ли ће то подразумевати… »
Терзић: Звезда треба да добије модеран стадион

Терзић: Звезда треба да добије модеран стадион

Бизнис.рс 13.02.2024
Земљиште на коме се налази "Маракана" вреди 100 милиона евра. Црвена звезда треба да добије модеран стадион на садашњој локацији и нови и већи тренинг центар на локацији близу београдског аеродрома, изјавио је генерални… »

Вести дана »