Povezane vesti

Gojković: Pogodio me apel Filharmonije, neko dezinformiše deo javnosti

Gojković: Pogodio me apel Filharmonije, neko dezinformiše deo javnosti

N1 Info 13.02.2024
Ministarka kulture Maja Gojković izjavila je da ju je "pogodio" apel muzičara Beogradske filharmonije, koji su ukazali na probleme sa kojima se suočavaju, navodeći da su i Ministarstvo i ona lično "mnogo truda i rada uložili u resor kulture i rad… »
Gojković o apelu muzičara Beogradske filharmonije: Neko je odlučio da dezinformiše deo javnosti

Gojković o apelu muzičara Beogradske filharmonije: Neko je odlučio da dezinformiše deo javnosti

Nova 13.02.2024
Ministarka kulture Maja Gojković izjavila je danas da ju je "pogodio" apel muzičara Beogradske filharmonije, koji su ukazali na probleme sa kojima se suočavaju, navodeći da su i Ministarstvo i ona lično "mnogo truda i rada uložili u resor kulture i… »
Gojković: Pogodio me apel Filharmonije, neko je odlučio da dezinformiše deo javnosti

Gojković: Pogodio me apel Filharmonije, neko je odlučio da dezinformiše deo javnosti

Beta 13.02.2024
Ministarka kulture Maja Gojković izjavila je danas da ju je "pogodio" apel muzičara Beogradske filharmonije, koji su ukazali na probleme sa kojima se suočavaju, navodeći da su i Ministarstvo i ona lično "mnogo truda i rada uložili u resor kulture i… »

Vesti dana »