Повезане вести
Гојковић: Погодио ме апел Филхармоније, неко дезинформише део јавности
Н1 Инфо 13.02.2024
Министарка културе Маја Гојковић изјавила је да ју је "погодио" апел музичара Београдске филхармоније, који су указали на проблеме са којима се суочавају, наводећи да су и Министарство и она лично "много труда и рада уложили у… »
Гојковић о апелу музичара Београдске филхармоније: Неко је одлучио да дезинформише део јавности
Нова 13.02.2024
Министарка културе Маја Гојковић изјавила је данас да ју је "погодио" апел музичара Београдске филхармоније, који су указали на проблеме са којима се суочавају, наводећи да су и Министарство и она лично "много труда и рада… »
Гојковић: Погодио ме апел Филхармоније, неко је одлучио да дезинформише део јавности
Бета 13.02.2024
Министарка културе Маја Гојковић изјавила је данас да ју је "погодио" апел музичара Београдске филхармоније, који су указали на проблеме са којима се суочавају, наводећи да су и Министарство и она лично "много труда и рада… »
Вести дана »
(ВИДЕО) Саша Обрадовић посебно истакао једног играча свог тима: Ја се распадам, могу да замислим како је њима
Данас пре 54 минутајош 4 повезане
(Видео) "Само му је суза кренула" Отац је Милану Милошевићу пред смрт признао да се каје, а старији брат је извршио самоубиство: "Окачио се за цеви од радијатора"
Блиц пре 1 сатјош 2 повезане
Курти о суђењу Тачију: ОВК водила праведан рат и антиколонијални устанак
Данас пре 1 сатјош 2 повезане