Povezane vesti
Hrvatica koja želi Srbiju da predstavlja na Evroviziji digla uživo u programu tri prsta: Od večeras se prezivam Srbos...
Kurir 13.02.2024
I ovog utorka Ognjen Amidžić ugostio je zanimljivu ekipu u svom studiju. Gosti su Vendi, Desingerica i njegova supruga, Martina Vrbos, Milica Kemez i Bora Santana, kao i Džordži. Jedna od takmičarki za PZE 2024 jeste i Martina Vrbos koja je digla… »
"Upoznala sam ga sa slomljenom nogom i bez jedog zuba" Supruga od Desingerice šokirala priznanjem o početku njihove ljubavi
Kurir 13.02.2024
U još jednom emisiji kod Ognjena Amidžića gostuju Vendi, Desingerica i njegova supruga, Martina Vrbos, Milica Kemez i Bora Santana, kao i Džordži. Treperova supruga Nevena Despić progovorila je o tome kako su se Desinger i ona upoznali. - Upoznala… »
Desingerica uživo u emisiji ispljunuo žvaku, pa je zalepio amidžiću na nameštaj! Njegova supruga odmah reagovala: Šta…
Kurir 13.02.2024
Gosti u još jednoj emisiji Ognjena Amidižća su Vendi, Desingerica i njegova supruga, Martina Vrbos, Milica Kemez i Bora Santana, kao i Džordži. Dok je Ognjen komunicirao sa gostima, poznati treper je uradio nešto zaista odvratno. Naime, Desinger je… »
Vesti dana »

Vučić o onima koji su se žalili sudu na posledice zvučnog topa: "Ne znam da li su im rekli da je to bio "Vortex", koji mi nikada nismo imali"
Blic pre 43 minutajoš 24 povezane

BLOG UŽIVO Studenti objavili tačke okupljanja sa kojih kreću na blokadu Brankovog mosta: Sve kreće već u 13 sati
Nova pre 8 minutajoš 19 povezanih

RTS: Umrle još tri osobe povređene u požaru u staračkom domu u Barajevu
Beta pre 26 minutajoš 16 povezanih

Bruka u Beloj kući: Zvaničnici u grupnom ćaskanju planirali napad na Jemen, a sve slučajno video novinar
BBC News pre 56 minutajoš 21 povezana

U Srbiji sutra oblačno sa kišom i lokalnim pljuskovima i grmljavinom
Novi magazin pre 2 satajoš 21 povezana