Povezane vesti
Predstavljen čovek identifikovan sa spiska dece Diane Budisavljević
Politika 14.02.2024
Muzej žrtava genocida priredio je tribinu iz ciklusa "Susret sa istorijom - Kada prošlost progovori“, gde je javnosti predstavljen Živko Zelenbrz, odnosno rodom Ivančević, identifikovan sa spiska srpske dece koju je iz ustaškog logora spasla Diana… »
Rođen Ivančević, danas Zelenbrz: Pronađen čovek sa spiska Diane Budisavljević
N1 Info 14.02.2024
Muzej žrtava genocida priredio je tribinu iz ciklusa "Susret sa istorijom - Kada prošlost progovori“, gde je javnosti predstavljen Živko Zelenbrz, odnosno rodom Ivančević, identifikovan sa spiska srpske dece koju je iz ustaškog logora spasila… »
Čovek sa spiska dece Diane Budisavljević: Srećan sam da konačno znam, ali je previše vremena prošlo
Insajder 14.02.2024
Muzej žrtava genocida priredio je tribinu iz ciklusa "Susret sa istorijom - Kada prošlost progovori“, gde je javnosti predstavljen Živko Zelenbrz, odnosno rodom Ivančević, identifikovan sa spiska srpske dece koju je iz ustaškog logora spasla Diana… »
Predstavljen čovek identifikovan sa spiska dece Diane Budisavljević
Telegraf 14.02.2024
Pored toga, pokazan je papirić sa imenom jednogodišnje Radovanke Radonjić, spasene u septembru 1942. godine. Muzej žrtava genocida priredio je večeras tribinu iz ciklusa "Susret sa istorijom - Kada prošlost progovori“, gde je javnosti predstavljen… »
Vesti dana »
Uživo Srbija "zaleđena": Sve stoji; Mećava nosi sve pred sobom; Vozila proklizavaju po putevima FOTO/VIDEO
B92 pre 1 satjoš 25 povezanih
Predsednik: Stvari se ne rešavaju nasiljem i maltretiranjem, već na izborima, žao mi je ukoliko je Vesić stupio u štrajk glađu
RTV pre 50 minutajoš 134 povezane