Повезане вести

Представљен човек идентификован са списка деце Диане Будисављевић

Политика 14.02.2024
Музеј жртава геноцида приредио је трибину из циклуса "Сусрет са историјом - Када прошлост проговори“, где је јавности представљен Живко Зеленбрз, односно родом Иванчевић, идентификован са списка српске деце коју је из усташког… »
Рођен Иванчевић, данас Зеленбрз: Пронађен човек са списка Диане Будисављевић

Рођен Иванчевић, данас Зеленбрз: Пронађен човек са списка Диане Будисављевић

Н1 Инфо 14.02.2024
Музеј жртава геноцида приредио је трибину из циклуса "Сусрет са историјом - Када прошлост проговори“, где је јавности представљен Живко Зеленбрз, односно родом Иванчевић, идентификован са списка српске деце коју је из усташког… »
Човек са списка деце Диане Будисављевић: Срећан сам да коначно знам, али је превише времена прошло

Човек са списка деце Диане Будисављевић: Срећан сам да коначно знам, али је превише времена прошло

Инсајдер 14.02.2024

Телеграф 14.02.2024
Поред тога, показан је папирић са именом једногодишње Радованке Радоњић, спасене у септембру 1942. године. Музеј жртава геноцида приредио је вечерас трибину из циклуса "Сусрет са историјом - Када прошлост проговори“, где је… »

Вести дана »