Повезане вести

Из Србије у Лос Анђелес, па у "село из 18. Века" Српска глумица радила два посла, виђала познате, сад живи на планини!

Из Србије у Лос Анђелес, па у "село из 18. Века" Српска глумица радила два посла, виђала познате, сад живи на планини!

Мондо 14.02.2024
"Неда" из серије "Грех њене мајке" Лос Анђелес заменила планинским селом у Ајдаху. "Неда" из серије "Грех њене мајке" Лос Анђелес заменила планинским селом у Ајдаху Глумицу Ивану Јовановић прославила је главна улога у серији… »
Српској глумици због грешке лекара живот висио о концу, а о трудноћи више никада није ни размишљала

Српској глумици због грешке лекара живот висио о концу, а о трудноћи више никада није ни размишљала

Свет & Скандал 14.02.2024
Неда из Грех њене мајке на порођају преживела пакао Позната глумица Ивана Јовановић забележила је неколико запажених улога у српским филмовима и серијама. Играла је у у филмовима “Рат уживо”, “Мртав ‘ладан” и “Вир”, као и у… »
"Лекари су ми рекли да су направили грешку": Српска глумица открила шта је доживела са сином: "Не желим више деце јер сам…

"Лекари су ми рекли да су направили грешку": Српска глумица открила шта је доживела са сином: "Не желим више деце јер сам…

Блиц 14.02.2024
Глумицу Ивану Јовановић прославила је главна улога у серији "Грех њене мајке", а публика је после улоге Неде могла да је види само у позоришту, док није напустила Србију. Ивана је једном приликом говорила о порођају, који не… »

Вести дана »