Povezane vesti

Iz Srbije u Los Anđeles, pa u "selo iz 18. Veka" Srpska glumica radila dva posla, viđala poznate, sad živi na planini!

Iz Srbije u Los Anđeles, pa u "selo iz 18. Veka" Srpska glumica radila dva posla, viđala poznate, sad živi na planini!

Mondo 14.02.2024
"Neda" iz serije "Greh njene majke" Los Anđeles zamenila planinskim selom u Ajdahu. "Neda" iz serije "Greh njene majke" Los Anđeles zamenila planinskim selom u Ajdahu Glumicu Ivanu Jovanović proslavila je glavna uloga u seriji "Greh njene majke", a… »
Srpskoj glumici zbog greške lekara život visio o koncu, a o trudnoći više nikada nije ni razmišljala

Srpskoj glumici zbog greške lekara život visio o koncu, a o trudnoći više nikada nije ni razmišljala

Svet & Skandal 14.02.2024
Neda iz Greh njene majke na porođaju preživela pakao Poznata glumica Ivana Jovanović zabeležila je nekoliko zapaženih uloga u srpskim filmovima i serijama. Igrala je u u filmovima “Rat uživo”, “Mrtav ‘ladan” i “Vir”, kao i u seriji… »
"Lekari su mi rekli da su napravili grešku": Srpska glumica otkrila šta je doživela sa sinom: "Ne želim više dece jer sam…

"Lekari su mi rekli da su napravili grešku": Srpska glumica otkrila šta je doživela sa sinom: "Ne želim više dece jer sam…

Blic 14.02.2024
Glumicu Ivanu Jovanović proslavila je glavna uloga u seriji "Greh njene majke", a publika je posle uloge Nede mogla da je vidi samo u pozorištu, dok nije napustila Srbiju. Ivana je jednom prilikom govorila o porođaju, koji ne pamti po lepom, te iznela… »
Naša glumica živi na selu daleko od Srbije: "Sve mi je kao u 18. veku", preselila se na planinu i presrećna je: "fenomenalno…

Naša glumica živi na selu daleko od Srbije: "Sve mi je kao u 18. veku", preselila se na planinu i presrećna je: "fenomenalno…

Blic 13.02.2024
Lepu glumicu Ivanu Jovanović proslavila je glavna uloga u seriji "Greh njene majke", a publika je posle uloge Nede mogla da je vidi samo u pozorištu, dok nije napustila Srbiju. Iako je svima ostala u sećanju kao simpatična mlada glumica, Ivana je… »

Vesti dana »