Повезане вести
Сведочења оца и мајке девојчице убијене у ОШ "Владислав Рибникар": Нама живота више нема, осмех се претворио у плач (ВИДЕО)…
Инсајдер 14.02.2024
У Вишем суду у Београду исказом оца и мајке убијене девојчице настављен је парнични поступак по другој тужби против оца, мајке и дечака који је 3. маја у Основној школи "Владислав Рибникар" убио девет ученика и чувара те школе… »
Отац убијене девојчице у "Рибникару" описао најужаснији тренутак: "Само је њена перница остала на столу"
Мондо 14.02.2024
Сведочио је отац убијене девојчице у Рибникару. Сведочио је отац убијене девојчице у Рибникару. Пред Вишим судом у Београду данас је настављено суђење у парничном поступку против породице дечака који је пуцао у ОШ "Владислав… »
Отац девојчице убијене у „Рибникару“ описао најгори тренутак који један родитељ може да доживи
Нова 14.02.2024
Пред Вишим судом у Београду данас је настављено суђење у парничном поступку против породице Кецмановић по тужби породице Адриане Дукић, једне од десет жртава дечака-убице из Основне школе "Владислав Рибникар". На данашњем… »
Молила ме да тај дан не иде у школу! Мајка девојчице убијене у "Рибникару": Живот нам се претворио у одлазак на гробље
Мондо 14.02.2024
Данас је настављено рочиште у Вишем суду у Београду по тужби родитеља убијене девојчице у масакру у Основној школи "Владислав Рибникар". Данас је настављено рочиште у Вишем суду у Београду по тужби родитеља убијене девојчице… »
„Није ме срамота да сада кажем да је Србија убила, иста та Србија коју је волела највише на свету”: Потресно сведочење мајке…
Нова 14.02.2024
На данашњем суђењу пред Вишим судом у Београду, у парничном поступку који се води по тужби породице убијене девојчице Адриане Дукић, сведочила је и њена мајка Биљана Пауновић, која се након свог супруга такође осврнула на… »
"Ћерко, извињавам ти се што сам те то јутро послала у школу": Потресно сведочење родитеља убијене девојчице
Телеграф 14.02.2024
"Моја Адриана ће, макар и мртва, наставити да инспирише", каже мајка. Парнични поступак против Владимира и Миљане Кецмановић и њиховог малолетног сина, који је починио масовно убиство у Основној школи "Владислав Рибникар"… »
"Ово доживљавамо као да ју је убио брат": Сведочење маме убијене Адриане сломило све у судници: "Наш недељни ручак се…
Блиц 14.02.2024
"Ми који смо остали без деце смо доживотно мртви од тог 3. маја. Наш недељни ручак се претворио у одлазак на гробље", у сузама је започела своје сведочење на суђењу родитељима дечака убице ОШ "Владислав Рибникар" Биљана… »
Мајка убијене девојчице у „Рибникару“: Од 3. маја живот се претворио у пакао, а недеља у плач
Данас 14.02.2024
Након оца убијене Адриане Дукић у масакру у ОШ „Владислав Рибникар“ сведочила је њена мајка Биљана Пауновић на рочишту поводом тужбе њене продице против дечака који је извршио масовно убиство, његових родитеља, школе и… »
"Муж ме позвао и рекао да нема више наше ћерке!" Мајка убијене Адриане на суду испричала шта им је била једина грешка кобног…
Курир 14.02.2024
У наставку данашњег рочишта у Вишем суду у Београду по тужби родитеља убијене девојчице Адриане Дукић у ОШ “Владислав Рибникар”, после оца Данета Дукића, сведочила је њена мајка Биљана Пауновић која је пре излагања затражила… »
Отац Адриане Дукић убијене у рибникару о последњим данима са ћерком: Имали смо посебан однос, увек ми је ове речи говорила
Курир 14.02.2024
У Вишем суду у Београду данас је Дане Дукић, отац девојчице Адриане која је убијена 3. маја у ОШ Владислав Рибникар, сведочио по тужби коју је поднео заједно са својом децом и супругом, те испричао како су изгледали њихови… »
Мајка убијене девојчице у „Рибникару“: Од 3. маја живот се претворио у пакао, а недеља у плач
Н1 Инфо 14.02.2024
Након оца убијене Адриане Дукић у масакру у ОШ "Владислав Рибникар" сведочила је њена мајка Биљана Пауновић на рочишту поводом тужбе њене продице против дечака који је извршио масовно убиство, његових родитеља, школе и… »
Отац убијене девојчице у Рибникару: Вратили се из Француске у Србију да деци буде боље...
РТВ 14.02.2024
БЕОГРАД - У Вишем суду у Београду данас је исказом оца убијене девојчице настављен парнични поступак по другој тужби против оца, мајке и дечака који је 3. маја у Основној школи "Владислав Рибникар" убио девет ученика и чувара те… »
Потресне сцене у палати правде: Родитељи деце убијене у "Рибникару" на новом суђењу родитељима дечака убице: Сви загрлили…
Блиц 14.02.2024
Породица Адриане Дукић, девојчице коју је усмртио дечак убица у ОШ "Владислав Рибникар", а која је прва поднела приватну тужбу против родитеља масовног убице, биће саслушана данас у Вишем суду у Београду на новом суђењу у… »
"Сваки дан идемо на гробље да је пољубим и извиним јој се": Сведочио отац убијене девојчице у Рибникару
Еуроневс 14.02.2024
У Вишем суду у Београду данас је исказом оца и мајке убијене девојчице настављен парнични поступак по другој тужби против оца, мајке и дечака који је 3. маја у Основној школи "Владислав Рибникар" убио девет ученика и чувара те… »
"Тај дан је била прелепа" Потресно сведочење Адрианиног тате: Показали су ми слике, моје дете лежи, као да спава, у розе дуксу…
Курир 14.02.2024
Возио сам као луд кад ме позвала супруга и рекла да одем по Адриану у школу јер је била пуцњава. У Вишем суду у Београду данас је Дане Дукић, отац девојчице Адриане која је убијена 3. маја у ОШ Владислав Рибникар, сведочио по… »
Отац девојчице убијене у „Рибникару“: Ово што се десило је пропуст родитеља
Н1 Инфо 14.02.2024
Отац Адриане Дукић, девојчице убијене у масакру у ОШ "Владислав Рибникар", сведочио је на рочишту поводом тужбе његове продице против дечака који је извршио масовно убиство, његових родитеља, школе и државе. Он је пред судом… »
„Сваки дан на гробље, да се извиним и да јој кажем да је волим. Осећам се кривим што сам се преселио у Србију“: Сведочење…
Нова 14.02.2024
Отац убијене Адриане Дукић, ученице Основне школе "Владислав Рибникар" која је 3. маја убијене, говорио је данас пред Вишим судом у Београду, где се води поступак против породице дечака-убице и школе, испричао је данас како је… »
"Тугујем, осећам се кривим": Сви у судници у сузама након сведочења оца Адриане убијене у "Рибникару": "Сваки дан одлазим на…
Блиц 14.02.2024
"Адриана је стигла као мој поклон. Говорила ми је: "Немаш маму и тату, али имаш мене. Тата, ја без тебе и маме не бих могла да живим". Ми смо овде дошли јер смо се осећали безбедно и слободно. На крају то је била лоша одлука..."… »
Наставак парничног поступка који су покренули родитељи убијене девојчице у Рибникару
Нови магазин 14.02.2024
Отац Адриане Дукић, девојчице убијене у масакру у ОШ "Владислав Рибникар", сведочио је на рочишту поводом тужбе његове продице против дечака који је извршио масовно убиство, његових родитеља, школе и државе. Он је пред судом… »
Наставак парничног поступка који су покренули родитељи убијене девојчице у Рибникару
Н1 Инфо 14.02.2024
У Вишем суду у Београду почео је парнични поступак који је у случају "Рибникар" покренула оштећена породица Дукић против дечака који је извршио масовно убиство у Основној школи "Владислав Рибникар", његових родитеља, школе и… »
Данас наставак парничног поступка против Кецмановића
ИндексОнлине 14.02.2024
БЕОГРАД – У Вишем суду у Београду данас би требало да се настави парнични поступак по другој тужби против оца, мајке и дечака који је 3. маја у Основној школи “Владислав Рибникар” убио девет ученика и чувара те школе. На… »
Данас наставак парничног поступка против Кецмановића
Санџак хабер 14.02.2024
БЕОГРАД – У Вишем суду у Београду данас би требало да се настави парнични поступак по другој тужби против оца, мајке и дечака који је 3. маја у Основној школи “Владислав Рибникар” убио девет ученика и чувара те школе. На… »
Мајка и отац убијене девојчице из "рибникара" данас дају исказ! Родитељи друге деце их грлили, њихов поступак одвојен
Мондо 14.02.2024
На претходна два рочишта против родитеља дечака убице изношене су уводне речи, а данас би требало да чланови породице убијене девојчице дају своје исказе. На претходна два рочишта против родитеља дечака убице изношене су уводне… »
Суђење породици дечака-убице из ОШ "Владислав Рибникар": Данас по тужби породице убијене девојчице Адриане Дукић
Курир 14.02.2024
Парнични поступак против породице дечака-убице из ОШ “Владислав Рибникар”, а по тужби породице једне од убијених девојчица Адриане Дукић која је прва поднела тужбу, одржаће се данас у Вишем суду у Београду. Као подршка породици… »
Данас ново суђење за трагедију у Рибникару
Данас 14.02.2024
У Вишем суду у Београду данас се наставља један од парничних поступака родитељима малолетног К.К. који се терети да је починио масовно убиство у ОШ Владислав Рибникар у мају 2023. године. Данас се наставља парнични поступак… »
Данас наставак парничног поступка против родитеља дечака који је починио масовно убиство у Рибникару
Еуроневс 14.02.2024
У Вишем суду у Београду данас би требало да се настави парнични поступак по другој тужби против оца, мајке и дечака који је 3. маја у Основној школи "Владислав Рибникар" убио девет ученика и чувара те школе. На данашњем суђењу… »
Данас се наставља суђење родитељима и дечаку који је пуцао у рибникару Сведочи породица убијене девојчице
Дневник 14.02.2024
БЕОГРАД: У Вишем суду у Београду данас би требало да се настави парнични поступак по другој тужби против оца, мајке и дечака који је 3. маја у Основној школи "Владислав Рибникар" убио девет ученика и чувара те школе. На данашњем… »
Почиње ново суђење родитељима дечака убице са врачара: Поступак одвојен од других породица жртава
Мондо 14.02.2024
У Вишем суду у Београду данас ће бити саслушана породица девојчице коју је усмртио дечак убица. У Вишем суду у Београду данас ће бити саслушана породица девојчице коју је усмртио дечак убица. Породица девојчице коју је усмртио… »
Данас суђење дечаку који је пуцао у Рибникару и његовим родитељима: Сведочиће породица убијене девојчице
Телеграф 14.02.2024
Данас ће бити настављен један од парничних поступака у ком је тужена породица Кецмановић. Данас се наставља парнични поступак против Владимира и Миљане Кецмановић и њиховог малолетног сина, који је починио масовно убиство у… »
Вести дана »

Временска прогноза за понедељак 15. септембар 2025: Током јутра слаба киша, температура до 27
Бета пре 6 сатијош 7 повезаних

Најновија одлука данас ступа на снагу Огласила се Народна банка Србије
Ало пре 31 минутајош 3 повезане