Povezane vesti
Svedočenja oca i majke devojčice ubijene u OŠ "Vladislav Ribnikar": Nama života više nema, osmeh se pretvorio u plač (VIDEO)…
Insajder 14.02.2024
U Višem sudu u Beogradu iskazom oca i majke ubijene devojčice nastavljen je parnični postupak po drugoj tužbi protiv oca, majke i dečaka koji je 3. maja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" ubio devet učenika i čuvara te škole. Ova tužba specifična je… »
Otac ubijene devojčice u "Ribnikaru" opisao najužasniji trenutak: "Samo je njena pernica ostala na stolu"
Mondo 14.02.2024
Svedočio je otac ubijene devojčice u Ribnikaru. Svedočio je otac ubijene devojčice u Ribnikaru. Pred Višim sudom u Beogradu danas je nastavljeno suđenje u parničnom postupku protiv porodice dečaka koji je pucao u OŠ "Vladislav Ribnikar" po tužbi porodice… »
Roditelji devojčice ubijene u Ribnikaru svedočili protiv Kecmanovića
RTS 14.02.2024
U Višem sudu u Beogradu danas je iskazom oca ubijene devojčice nastavljen parnični postupak po drugoj tužbi protiv oca, majke i dečaka koji je 3. maja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" ubio devet učenika i čuvara te škole. Otac ubijene Adriane, Dane… »
Otac devojčice ubijene u „Ribnikaru“ opisao najgori trenutak koji jedan roditelj može da doživi
Nova 14.02.2024
Pred Višim sudom u Beogradu danas je nastavljeno suđenje u parničnom postupku protiv porodice Kecmanović po tužbi porodice Adriane Dukić, jedne od deset žrtava dečaka-ubice iz Osnovne škole "Vladislav Ribnikar". Na današnjem ročištu Adrianini roditelji… »
Molila me da taj dan ne ide u školu! Majka devojčice ubijene u "Ribnikaru": Život nam se pretvorio u odlazak na groblje
Mondo 14.02.2024
Danas je nastavljeno ročište u Višem sudu u Beogradu po tužbi roditelja ubijene devojčice u masakru u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar". Danas je nastavljeno ročište u Višem sudu u Beogradu po tužbi roditelja ubijene devojčice u masakru u Osnovnoj… »
„Nije me sramota da sada kažem da je Srbija ubila, ista ta Srbija koju je volela najviše na svetu”: Potresno svedočenje majke…
Nova 14.02.2024
Na današnjem suđenju pred Višim sudom u Beogradu, u parničnom postupku koji se vodi po tužbi porodice ubijene devojčice Adriane Dukić, svedočila je i njena majka Biljana Paunović, koja se nakon svog supruga takođe osvrnula na život pre i posle masakra u… »
"Ćerko, izvinjavam ti se što sam te to jutro poslala u školu": Potresno svedočenje roditelja ubijene devojčice
Telegraf 14.02.2024
"Moja Adriana će, makar i mrtva, nastaviti da inspiriše", kaže majka. Parnični postupak protiv Vladimira i Miljane Kecmanović i njihovog maloletnog sina, koji je počinio masovno ubistvo u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", nastavljen je danas u Višem… »
Roditelji devojčice ubijene u Ribnikaru svedočili protiv porodice dečaka-ubice
Radio 021 14.02.2024
U Višem sudu u Beogradu iskazom oca ubijene devojčice nastavljen je parnični postupak po drugoj tužbi protiv roditelja dečaka koji je 3. maja u školi "Vladislav Ribnikar" ubio devet učenika i čuva. Bane Dukić je pred sudom ispričao da se zajedno sa… »
"Ovo doživljavamo kao da ju je ubio brat": Svedočenje mame ubijene Adriane slomilo sve u sudnici: "Naš nedeljni ručak se…
Blic 14.02.2024
"Mi koji smo ostali bez dece smo doživotno mrtvi od tog 3. maja. Naš nedeljni ručak se pretvorio u odlazak na groblje", u suzama je započela svoje svedočenje na suđenju roditeljima dečaka ubice OŠ "Vladislav Ribnikar" Biljana Paunović, majka ubijene… »
Majka ubijene devojčice u „Ribnikaru“: Od 3. maja život se pretvorio u pakao, a nedelja u plač
Danas 14.02.2024
Nakon oca ubijene Adriane Dukić u masakru u OŠ „Vladislav Ribnikar“ svedočila je njena majka Biljana Paunović na ročištu povodom tužbe njene prodice protiv dečaka koji je izvršio masovno ubistvo, njegovih roditelja, škole i države. Ona je govorila o svom… »
"Muž me pozvao i rekao da nema više naše ćerke!" Majka ubijene Adriane na sudu ispričala šta im je bila jedina greška kobnog…
Kurir 14.02.2024
U nastavku današnjeg ročišta u Višem sudu u Beogradu po tužbi roditelja ubijene devojčice Adriane Dukić u OŠ “Vladislav Ribnikar”, posle oca Daneta Dukića, svedočila je njena majka Biljana Paunović koja je pre izlaganja zatražila pauzu da se smiri nakon… »
Otac Adriane Dukić ubijene u ribnikaru o poslednjim danima sa ćerkom: Imali smo poseban odnos, uvek mi je ove reči govorila
Kurir 14.02.2024
U Višem sudu u Beogradu danas je Dane Dukić, otac devojčice Adriane koja je ubijena 3. maja u OŠ Vladislav Ribnikar, svedočio po tužbi koju je podneo zajedno sa svojom decom i suprugom, te ispričao kako su izgledali njihovi poslednji dani s najstarijom… »
Majka ubijene devojčice u „Ribnikaru“: Od 3. maja život se pretvorio u pakao, a nedelja u plač
N1 Info 14.02.2024
Nakon oca ubijene Adriane Dukić u masakru u OŠ "Vladislav Ribnikar" svedočila je njena majka Biljana Paunović na ročištu povodom tužbe njene prodice protiv dečaka koji je izvršio masovno ubistvo, njegovih roditelja, škole i države. Ona je govorila o svom… »
Otac ubijene devojčice u Ribnikaru: Vratili se iz Francuske u Srbiju da deci bude bolje...
RTV 14.02.2024
BEOGRAD - U Višem sudu u Beogradu danas je iskazom oca ubijene devojčice nastavljen parnični postupak po drugoj tužbi protiv oca, majke i dečaka koji je 3. maja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" ubio devet učenika i čuvara te škole. Bane Dukić danas… »
Potresne scene u palati pravde: Roditelji dece ubijene u "Ribnikaru" na novom suđenju roditeljima dečaka ubice: Svi zagrlili…
Blic 14.02.2024
Porodica Adriane Dukić, devojčice koju je usmrtio dečak ubica u OŠ "Vladislav Ribnikar", a koja je prva podnela privatnu tužbu protiv roditelja masovnog ubice, biće saslušana danas u Višem sudu u Beogradu na novom suđenju u parničnom postupku koji je… »
"Svaki dan idemo na groblje da je poljubim i izvinim joj se": Svedočio otac ubijene devojčice u Ribnikaru
Euronews 14.02.2024
U Višem sudu u Beogradu danas je iskazom oca i majke ubijene devojčice nastavljen parnični postupak po drugoj tužbi protiv oca, majke i dečaka koji je 3. maja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" ubio devet učenika i čuvara te škole. Bane Dukić danas je… »
Otac devojčice ubijene u ribnikaru: “Svaki dan idemo na groblje da je poljubim i izvinim joj se”
Dnevnik 14.02.2024
BEOGRAD:U Višem sudu u Beogradu danas je iskazom oca ubijene devojčice nastavljen parnični postupak po drugoj tužbi protiv oca, majke i dečaka koji je 3. maja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" ubio devet učenika i čuvara te škole. Dane Dukić danas je… »
"Taj dan je bila prelepa" Potresno svedočenje Adrianinog tate: Pokazali su mi slike, moje dete leži, kao da spava, u roze duksu…
Kurir 14.02.2024
Vozio sam kao lud kad me pozvala supruga i rekla da odem po Adrianu u školu jer je bila pucnjava. U Višem sudu u Beogradu danas je Dane Dukić, otac devojčice Adriane koja je ubijena 3. maja u OŠ Vladislav Ribnikar, svedočio po tužbi koju je podneo… »
Otac devojčice ubijene u „Ribnikaru“: Ovo što se desilo je propust roditelja
N1 Info 14.02.2024
Otac Adriane Dukić, devojčice ubijene u masakru u OŠ "Vladislav Ribnikar", svedočio je na ročištu povodom tužbe njegove prodice protiv dečaka koji je izvršio masovno ubistvo, njegovih roditelja, škole i države. On je pred sudom kazao da je to što se… »
„Svaki dan na groblje, da se izvinim i da joj kažem da je volim. Osećam se krivim što sam se preselio u Srbiju“: Svedočenje…
Nova 14.02.2024
Otac ubijene Adriane Dukić, učenice Osnovne škole "Vladislav Ribnikar" koja je 3. maja ubijene, govorio je danas pred Višim sudom u Beogradu, gde se vodi postupak protiv porodice dečaka-ubice i škole, ispričao je danas kako je izgledala njihova porodica… »
"Tugujem, osećam se krivim": Svi u sudnici u suzama nakon svedočenja oca Adriane ubijene u "Ribnikaru": "Svaki dan odlazim na…
Blic 14.02.2024
"Adriana je stigla kao moj poklon. Govorila mi je: "Nemaš mamu i tatu, ali imaš mene. Tata, ja bez tebe i mame ne bih mogla da živim". Mi smo ovde došli jer smo se osećali bezbedno i slobodno. Na kraju to je bila loša odluka...", reči su Daneta Dukića… »
Svi u suzama zbog izjave oca ubijene devojčice iz Ribnikara! Rekao sam da idemo negde posle škole - nikad se nije javila
Mondo 14.02.2024
Izjava oca ubijene devojčice iz Ribnikara je rasplakala sve prisutne. Izjava oca ubijene devojčice iz Ribnikara je rasplakala sve prisutne. U Višem sudu u Beogradu danas je Dane Dukić, otac devojčice koja je ubijena 3. maja u OŠ Vladislav Ribnikar… »
Nastavak parničnog postupka koji su pokrenuli roditelji ubijene devojčice u Ribnikaru
Novi magazin 14.02.2024
Otac Adriane Dukić, devojčice ubijene u masakru u OŠ "Vladislav Ribnikar", svedočio je na ročištu povodom tužbe njegove prodice protiv dečaka koji je izvršio masovno ubistvo, njegovih roditelja, škole i države. On je pred sudom kazao da je to što se… »
Nastavak parničnog postupka koji su pokrenuli roditelji ubijene devojčice u Ribnikaru
N1 Info 14.02.2024
U Višem sudu u Beogradu počeo je parnični postupak koji je u slučaju "Ribnikar" pokrenula oštećena porodica Dukić protiv dečaka koji je izvršio masovno ubistvo u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", njegovih roditelja, škole i države. Danas bi trebalo da… »
Danas nastavak parničnog postupka protiv Kecmanovića
IndeksOnline 14.02.2024
BEOGRAD – U Višem sudu u Beogradu danas bi trebalo da se nastavi parnični postupak po drugoj tužbi protiv oca, majke i dečaka koji je 3. maja u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” ubio devet učenika i čuvara te škole. Na današnjem suđenju trebalo bi da… »
Danas nastavak parničnog postupka protiv Kecmanovića
Sandžak haber 14.02.2024
BEOGRAD – U Višem sudu u Beogradu danas bi trebalo da se nastavi parnični postupak po drugoj tužbi protiv oca, majke i dečaka koji je 3. maja u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” ubio devet učenika i čuvara te škole. Na današnjem suđenju trebalo bi da… »
Majka i otac ubijene devojčice iz "ribnikara" danas daju iskaz! Roditelji druge dece ih grlili, njihov postupak odvojen
Mondo 14.02.2024
Na prethodna dva ročišta protiv roditelja dečaka ubice iznošene su uvodne reči, a danas bi trebalo da članovi porodice ubijene devojčice daju svoje iskaze. Na prethodna dva ročišta protiv roditelja dečaka ubice iznošene su uvodne reči, a danas bi trebalo… »
Suđenje porodici dečaka-ubice iz OŠ "Vladislav Ribnikar": Danas po tužbi porodice ubijene devojčice Adriane Dukić
Kurir 14.02.2024
Parnični postupak protiv porodice dečaka-ubice iz OŠ “Vladislav Ribnikar”, a po tužbi porodice jedne od ubijenih devojčica Adriane Dukić koja je prva podnela tužbu, održaće se danas u Višem sudu u Beogradu. Kao podrška porodici Dukić stigli su i… »
Danas novo suđenje za tragediju u Ribnikaru
Danas 14.02.2024
U Višem sudu u Beogradu danas se nastavlja jedan od parničnih postupaka roditeljima maloletnog K.K. koji se tereti da je počinio masovno ubistvo u OŠ Vladislav Ribnikar u maju 2023. godine. Danas se nastavlja parnični postupak protiv V.K. i M.K, kao i… »
Danas nastavak parničnog postupka protiv roditelja dečaka koji je počinio masovno ubistvo u Ribnikaru
Euronews 14.02.2024
U Višem sudu u Beogradu danas bi trebalo da se nastavi parnični postupak po drugoj tužbi protiv oca, majke i dečaka koji je 3. maja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" ubio devet učenika i čuvara te škole. Na današnjem suđenju trebalo bi da počne… »
Danas se nastavlja suđenje roditeljima i dečaku koji je pucao u ribnikaru Svedoči porodica ubijene devojčice
Dnevnik 14.02.2024
BEOGRAD: U Višem sudu u Beogradu danas bi trebalo da se nastavi parnični postupak po drugoj tužbi protiv oca, majke i dečaka koji je 3. maja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" ubio devet učenika i čuvara te škole. Na današnjem suđenju trebalo bi da… »
Počinje novo suđenje roditeljima dečaka ubice sa vračara: Postupak odvojen od drugih porodica žrtava
Mondo 14.02.2024
U Višem sudu u Beogradu danas će biti saslušana porodica devojčice koju je usmrtio dečak ubica. U Višem sudu u Beogradu danas će biti saslušana porodica devojčice koju je usmrtio dečak ubica. Porodica devojčice koju je usmrtio dečak ubica u OŠ "Vladislav… »
Danas suđenje dečaku koji je pucao u Ribnikaru i njegovim roditeljima: Svedočiće porodica ubijene devojčice
Telegraf 14.02.2024
Danas će biti nastavljen jedan od parničnih postupaka u kom je tužena porodica Kecmanović. Danas se nastavlja parnični postupak protiv Vladimira i Miljane Kecmanović i njihovog maloletnog sina, koji je počinio masovno ubistvo u Osnovnoj školi "Vladislav… »
Vesti dana »

uživo Jak zemljotres pogodio Rusiju, cunami stigao do Japana i Havaja, zabeleženi talasi visoki pet metara
NIN pre 12 minutajoš 76 povezanih

Ovo nije dobar znak! Pogledajte šta se desilo sa okeanom na Havajima pre udara cunamija! Ljudi beže, nose noževe! (foto/video)
Kurir pre 22 minutajoš 25 povezanih

Vremenska prognoza za sredu, 30. jul: Danas oblačno sa slabom kišom
Novi magazin pre 56 minutajoš 22 povezane

Prebili horde zla, demolirali Sarajevo, a sada stižu u Beograd... Važe za najopasnije huligane u Evropi - na Marakani će biti pakleno! Video
Kurir pre 37 minutajoš 41 povezana

Oglušila sam se o jedno pravilo i buknula je vatra: Lena Kovačević izazvala požar
Story pre 1 satjoš 17 povezanih