Povezane vesti
"Bila sam na spisku ljubavnica Saše Popovića" Pevačica sve ispričala njegovoj ženi, njen odgovor je ostavio bez teksta!
Mondo 14.02.2024
Pevačica Indira Radić otkrila i šta je tom prilikom rekla Suzani Jovanović. Pevačica Indira Radić otkrila i šta je tom prilikom rekla Suzani Jovanović Pevačica Indira Radić pričala je svojevremeno da je bila na spisku ljubavnica Saše… »
Ova pevačica bila je na spisku Sašinih ljubavnica, a onda je naletela na Suzanu koja joj je sasula sve u lice
Svet & Skandal 14.02.2024
Spisak ljubavnica Saše Popovića izašao u novinama Saša Popović svojevremeno je važio za velikog zavodnika, a pripisuju mu se veze sa brojnim poznatim damama. Bilo ih je toliko da je jednom prilikom u novinama izašao spisak ljubavnica Saše… »
"Bila sam na spisku njegovih ljubavnica": Pevačica otkrila sve o odnosu sa Sašom Popovićem, a kada se suočila sa Suzanom od…
Blic 14.02.2024
Pevačica Indira Radić pričala je svojevremeno da je bila na spisku ljubavnica Saše Popovića. Indira je tada otkrila i detalje suočavanja sa Suzanom Jovanović, suprugom Saše Popovića, a kako je istakla, umalo je propala u zemlju od blama. - U… »
"Bila sam na spisku njegovih ljubavnica" Folkerka otkrila sve o odnosu sa Sašom Popovićem, a kada se suočila sa Suzanom...
Kurir 14.02.2024
Pevačica Indira Radić pričala je svojevremeno da je bila na spisku ljubavnica Saše Popovića. Indira je tada otkrila i detalje suočavanja sa Suzanom Jovanović, suprugom Saše Popovića, a kako je istakla, umalo je propala u zemlju od blama. - U… »
Vesti dana »

Majka nastradalog mladića u Novom Sadu ima jednu poruku za predsednika Srbije: Je l’ treba sve majke da se zaviju u crno da bi ovo stalo?
Nova pre 5 satijoš 18 povezanih

Beograd: Prosvetari pokušali da dostave zahteve reprezentativnim sindikatima, niko ih nije primio
Beta pre 3 satajoš 13 povezanih

Studenti: Skup 15. marta nije finalni – ako nam zahtevi ne budu ispunjeni…
Vesti online pre 4 satijoš 8 povezanih

Anketna komisija iznela podatke o ključnim partnerima države na projektu rekonstrukcije Železničke stanice
Nova pre 3 satajoš 8 povezanih