Povezane vesti
"Sinoć sam prespavala u svojoj kući!" Prija posetila Beli Manastir: Ovako izgleda njen skromni dom u Hrvatskoj (foto)
Kurir 14.02.2024
Mlada muzička zvezda, Aleksandra Prijović, održala je prvi, od pet zakazanih koncerata u Osijeku. Nakon spektakla koji je priredila hrvatskoj publici, Prija je održaka konferenciju za medije, na kojoj je odgovarala na brojna zanimljiva pitanja. Kako je… »
Tajni gost na koncertu Aleksandre Prijović u Hrvatskoj šokira! Ni za pet života ne biste pomislili da će on biti na sceni sa…
Kurir 14.02.2024
Folk pevačica Aleksandra Prijović održala je drugi po redu koncert u Osijeku. Karte za pevačicine koncerte (ukupno ih je 5) rasprodate su u rekordnom roku, a pevačica je i za ovaj nastup pripremila jedno veliko iznenađenje za svoje fanove. Naime, ona je… »
Aleksandra Prijović se javno obratila severini: Ja mogu kao majka samo jednu stvar da kažem, mislim da dete....
Kurir 14.02.2024
Aleksandra Prijović održala je sinoć prvi u nizu koncerata u Osijeku, a na konferenciji za medije su je, između ostalog, upitali da prokomentariše koleginicu Severinu Vučković, kojoj je nedavno oduzeto starateljstvo nad detetom i dodeljeno Milanu… »
Pogledajte prijinu skromnu kuću u Hrvatskoj! Posle koncerta prespavala u njoj, pa progovorila o Karleuši: Imam dokaze!
Mondo 14.02.2024
Aleksandra Prijović odrasla je u Hrvatskoj, do 18. godine živela je u Belom Manastiru gde je i završila školu. Aleksandra Prijović odrasla je u Hrvatskoj, do 18. godine živela je u Belom Manastiru gde je i završila školu. Mlada muzička zvezda, Aleksandra… »
"Imam dokaze!" Aleksandra Prijović iskreno o Karleuši: Mislim da je Jelena...
Kurir 14.02.2024
Mlada muzička zvezda, Aleksandra Prijović, održala je prvi, od pet zakazanih koncerata u Osijeku. Nakon spektakla koji je priredila hrvatskoj publici, Prija je održala konferenciju za medije, na kojoj je odgovarala na brojna zanimljiva pitanja. Iako je… »
(Video) "sinoć sam prespavala u svojoj kući": Aleksandra Prijović posetila Beli Manastir, evo kako izgleda njen rodni dom
Blic 14.02.2024
Velika muzička zvezda Aleksandra Prijović sinoć je održala prvi u nizu koncerata u Osijeku i publici priredila spektakl. Pevačica je odrasla u Belom Manastiru, koji je 30 kilometara od Osijeka, zbog čega je rešila da poseti rodnu kuću i prespava u njoj… »
Prijovićka ronila suze na koncertu u Osijeku: Održala emotivan govor, i publiku preplavile emocije
Mondo 14.02.2024
Aleksandra Prijović održala je emotivan govor na koncertu u Osijeku. Aleksandra Prijović održala je emotivan govor na koncertu u Osijeku. Pevačica Aleksandra Prijović održala je prvi od pet zakazanih koncerata u Osijeku, a u jednoj noći publiku je… »
Prijovićka doživela "nezgodu" na nastupu: Pevačicu to nije omelo, nastavila da peva uprkos problemu (video)
Večernje novosti 14.02.2024
MLADA zvezda Aleksandra Prijović sinoć, 13. februara, održala je prvi od zakazanih pet koncerata u Osijeku. Foto: Printskrin/Instagram/aleksandraprijoviiic Publika je nju toliko zavolela, što govore brojne rasprodate arene. Tokom večeri, Aleksandra je… »
Spustila se u publiku, pa doživela neverovatan peh: Aleksandra Prijović se ubrzo oglasila, progovorila o neprijatnosti
Mondo 14.02.2024
Aleksandra Prijović doživela je peh na koncertu u Osijeku. Aleksandra Prijović doživela je peh na koncertu u Osijeku. Srpska pevačica Aleksandra Prijović u Osijeku je održala prvi od pet zakazanih koncerata. Atmosferu je i ovoga puta dovela do usijanja… »
Prijovićka o zabrani nastupa u Hrvatskoj: „Pozdravljam gradonačelnika Zadra, dobrodošao je na moj koncert“
Nova 14.02.2024
Muzička zvezda Aleksandra Prijović održala je prvi od pet zakazanih koncerata u Osijeku. Dvorana je bila puna do poslednjeg mesta, a isto se očekuje i narednih dana, s obzirom da su karte rasprodate. Hrvatskoj publici je priredila spektakl. Specijalni… »
Aleksandra Prijović napravila bum u Osijeku, pa progovorila zabrani nastupa u Hrvatskoj: "Pozdravljam gradonačelnika Zadra…
Blic 14.02.2024
Velika muzička zvezda Aleksandra Prijović sinoć je održala prvi u nizu koncerata u Osijeku i publici priredila spektakl. Naime, specijalni gost je na koncertu Aleksandre Prijović bio Boban Rajović sa kojim je pevačica izvela numeru "Usne boje vina", a u… »
Prija napravila dar-mar u Osijeku! Kad je na binu izašao on, nastao lom, a za kraj gradonačelniku Zadra poslala brutalnu poruku…
Kurir 14.02.2024
Aleksandra Prijović održala je prvi od pet zakazanih koncerata u Osijeku. Dvorana je bila puna do poslednjeg mesta, a isto se očekuje i narednih dana, s obzirom na to da su karte rasprodate. Hrvatskoj publici je priredila spektakl. Specijalni gost bio je… »
Prija kao poklon sa mašnom: Aleksandra Prijović na koncertu u Osijeku sva u kristalima - nikad zgodnija nije bila (video)
Blic 13.02.2024
Velika muzička zvezda Aleksandra Prijović večeras održava prvi u nizu koncerata u Osijeku. Ona se pred publikom pojavila u haljini koja podseća na poklon sa mašnom, a sva je bila u kristalima. Aleksandra Prijović je izgledala i zvučala nikad bolje, a… »
Vesti dana »
Tramp: Evropljani su slabi, Rusija ima snažnu poziciju u ratu protiv Ukrajine
Beta pre 34 minutajoš 30 povezanih
Milan Nedeljković preuzima funkciju predsednika Uprave BMW AG od maja 2026.
Naslovi.ai pre 34 minutajoš 32 povezane
Vučić opet preti Rusima zbog NIS: Mi ćemo morati da delujemo kao država... Ako se desi, to će biti za 37 dana
Pravda pre 1 satjoš 25 povezanih
"Mi smo sad u ovoj prvoj fazi": Građani evidentiraju nelegalne objekte po novom zakonu, prvog dana 19.000 prijava
Euronews pre 1 satjoš 46 povezanih
Lazarević: Nacionalna platforma za praćenje cena u trgovinskim lancima od danas u funkciji
RTS pre 2 satajoš 29 povezanih