Повезане вести

"Синоћ сам преспавала у својој кући!" Прија посетила Бели Манастир: Овако изгледа њен скромни дом у Хрватској (фото)

"Синоћ сам преспавала у својој кући!" Прија посетила Бели Манастир: Овако изгледа њен скромни дом у Хрватској (фото)

Курир 14.02.2024
Млада музичка звезда, Александра Пријовић, одржала је први, од пет заказаних концерата у Осијеку. Након спектакла који је приредила хрватској публици, Прија је одржака конференцију за медије, на којој је одговарала на бројна… »
Тајни гост на концерту Александре Пријовић у Хрватској шокира! Ни за пет живота не бисте помислили да ће он бити на сцени са…

Тајни гост на концерту Александре Пријовић у Хрватској шокира! Ни за пет живота не бисте помислили да ће он бити на сцени са…

Курир 14.02.2024
Фолк певачица Александра Пријовић одржала је други по реду концерт у Осијеку. Карте за певачицине концерте (укупно их је 5) распродате су у рекордном року, а певачица је и за овај наступ припремила једно велико изненађење за… »
Александра Пријовић се јавно обратила северини: Ја могу као мајка само једну ствар да кажем, мислим да дете....

Александра Пријовић се јавно обратила северини: Ја могу као мајка само једну ствар да кажем, мислим да дете....

Курир 14.02.2024
Александра Пријовић одржала је синоћ први у низу концерата у Осијеку, а на конференцији за медије су је, између осталог, упитали да прокоментарише колегиницу Северину Вучковић, којој је недавно одузето старатељство над дететом и… »
Погледајте пријину скромну кућу у Хрватској! После концерта преспавала у њој, па проговорила о Карлеуши: Имам доказе!

Погледајте пријину скромну кућу у Хрватској! После концерта преспавала у њој, па проговорила о Карлеуши: Имам доказе!

Мондо 14.02.2024
Александра Пријовић одрасла је у Хрватској, до 18. године живела је у Белом Манастиру где је и завршила школу. Александра Пријовић одрасла је у Хрватској, до 18. године живела је у Белом Манастиру где је и завршила школу. Млада… »
"Имам доказе!" Александра Пријовић искрено о Карлеуши: Мислим да је Јелена...

"Имам доказе!" Александра Пријовић искрено о Карлеуши: Мислим да је Јелена...

Курир 14.02.2024
Млада музичка звезда, Александра Пријовић, одржала је први, од пет заказаних концерата у Осијеку. Након спектакла који је приредила хрватској публици, Прија је одржала конференцију за медије, на којој је одговарала на бројна… »
(Видео) "синоћ сам преспавала у својој кући": Александра Пријовић посетила Бели Манастир, ево како изгледа њен родни дом

(Видео) "синоћ сам преспавала у својој кући": Александра Пријовић посетила Бели Манастир, ево како изгледа њен родни дом

Блиц 14.02.2024
Велика музичка звезда Александра Пријовић синоћ је одржала први у низу концерата у Осијеку и публици приредила спектакл. Певачица је одрасла у Белом Манастиру, који је 30 километара од Осијека, због чега је решила да посети родну… »
Пријовићка ронила сузе на концерту у Осијеку: Одржала емотиван говор, и публику преплавиле емоције

Пријовићка ронила сузе на концерту у Осијеку: Одржала емотиван говор, и публику преплавиле емоције

Мондо 14.02.2024
Александра Пријовић одржала је емотиван говор на концерту у Осијеку. Александра Пријовић одржала је емотиван говор на концерту у Осијеку. Певачица Александра Пријовић одржала је први од пет заказаних концерата у Осијеку, а у… »
Пријовићка доживела "незгоду" на наступу: Певачицу то није омело, наставила да пева упркос проблему (видео)

Пријовићка доживела "незгоду" на наступу: Певачицу то није омело, наставила да пева упркос проблему (видео)

Вечерње новости 14.02.2024
МЛАДА звезда Александра Пријовић синоћ, 13. фебруара, одржала је први од заказаних пет концерата у Осијеку. Фото: Принтскрин/Инстаграм/александрапријовиииц Публика је њу толико заволела, што говоре бројне распродате арене. Током… »
Спустила се у публику, па доживела невероватан пех: Александра Пријовић се убрзо огласила, проговорила о непријатности

Спустила се у публику, па доживела невероватан пех: Александра Пријовић се убрзо огласила, проговорила о непријатности

Мондо 14.02.2024
Александра Пријовић доживела је пех на концерту у Осијеку. Александра Пријовић доживела је пех на концерту у Осијеку. Српска певачица Александра Пријовић у Осијеку је одржала први од пет заказаних концерата. Атмосферу је и овога… »
Пријовићка о забрани наступа у Хрватској: „Поздрављам градоначелника Задра, добродошао је на мој концерт“

Пријовићка о забрани наступа у Хрватској: „Поздрављам градоначелника Задра, добродошао је на мој концерт“

Нова 14.02.2024
Музичка звезда Александра Пријовић одржала је први од пет заказаних концерата у Осијеку. Дворана је била пуна до последњег места, а исто се очекује и наредних дана, с обзиром да су карте распродате. Хрватској публици је… »
Александра Пријовић направила бум у Осијеку, па проговорила забрани наступа у Хрватској: "Поздрављам градоначелника Задра…

Александра Пријовић направила бум у Осијеку, па проговорила забрани наступа у Хрватској: "Поздрављам градоначелника Задра…

Блиц 14.02.2024
Велика музичка звезда Александра Пријовић синоћ је одржала први у низу концерата у Осијеку и публици приредила спектакл. Наиме, специјални гост је на концерту Александре Пријовић био Бобан Рајовић са којим је певачица извела… »
Прија направила дар-мар у Осијеку! Кад је на бину изашао он, настао лом, а за крај градоначелнику Задра послала бруталну поруку…

Прија направила дар-мар у Осијеку! Кад је на бину изашао он, настао лом, а за крај градоначелнику Задра послала бруталну поруку…

Курир 14.02.2024
Александра Пријовић одржала је први од пет заказаних концерата у Осијеку. Дворана је била пуна до последњег места, а исто се очекује и наредних дана, с обзиром на то да су карте распродате. Хрватској публици је приредила… »
Прија као поклон са машном: Александра Пријовић на концерту у Осијеку сва у кристалима - никад згоднија није била (видео)

Прија као поклон са машном: Александра Пријовић на концерту у Осијеку сва у кристалима - никад згоднија није била (видео)

Блиц 13.02.2024
Велика музичка звезда Александра Пријовић вечерас одржава први у низу концерата у Осијеку. Она се пред публиком појавила у хаљини која подсећа на поклон са машном, а сва је била у кристалима. Александра Пријовић је изгледала и… »

Вести дана »