Povezane vesti
Pojedine ulice u Novom Sadu bez vode zbog havarije
Radio 021 14.02.2024
Pojedine ulice u Novom Sadu nemaju vode zbog havarije. NOVI SAD Bez vode će do 12 časova biti Dr Ivana Ribara, Boška Buhe i okolne ulice. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i… »
Deo Limana 2 bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 14.02.2024
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 12 sati biti ulice Dr Ivana Ribara, Boška Buhe i okolne. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena, poručuju iz JKP… »
Bez vode deo Novog Sada
Dnevnik 14.02.2024
Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 12 sati biti ulice Dr Ivana Ribara, Boška Buhe i okolne. Iz Javnog komunalnog preduzeća „Vodovod i kanalizacija“ napominju da postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada… »
Vesti dana »
„Dašićev i Vučićev grad budućnosti na klizištu“: NPS Kragujevac reaguje na urušavanje kod Centra izvrsnosti
Serbian News Media pre 13 minutajoš 28 povezanih
Odbornik Kreni-promeni Aleksandar Jovanović: Grupa ljudi u Ćacilendu mi je otela telefon i pretukla
NIN pre 2 minutajoš 15 povezanih
Milivojević (DS): Pokušaj gašenja Tužilaštva za organizovani kriminal je „otvoreni napad na ustavni poredak“
Serbian News Media pre 53 minutajoš 12 povezanih
Orban: Putin i ja smo mnogo uradili na razvoju saradnje između Mađarske i Rusije
Euronews pre 37 minutajoš 58 povezanih