Povezane vesti
Ranjena nastavnica iz ribnikara za Kurir "Hvala ogromno, zbog moje dece i vas moram se boriti i izboriti"
Kurir 14.02.2024
Ranjena nastavnica Tatjana Stevanović oglasila se za Kurir nakon vesti da je Vlada Srbije donela odluku da joj bude obezbeđeno doživotno novčano mesečno primanje. - Zahvaljujem se na ogromnoj podršci koju sam zaista neprestano osećala. Posebno se… »
Ova odluka predstavlja dokaz da empatija među nama postoji: Ranjena nastavnica o doživotnom primanju
Dnevnik 14.02.2024
Ranjena nastavnica Tatjana Stevanović oglasila se nakon vesti da je Vlada Srbije donela odluku da joj bude obezbeđeno doživotno novčano mesečno primanje. - Zahvaljujem se na ogromnoj podršci koju sam zaista neprestano osećala. Posebno se zahvaljujem… »
Ova odluka predstavlja dokaz da empatija među nama postoji: Ranjena nastavnica o doživotnom primanju
Telegraf 14.02.2024
Zbog moje dece, zbog svih vas, ja se moram boriti i izboriti da nastavim da živim normalno, koliko je god to moguće. Hvala, ogromno - poručila je ona. Ranjena nastavnica Tatjana Stevanović oglasila se nakon vesti da je Vlada Srbije donela odluku da joj… »
Vesti dana »

Diplomatija crvenog dugmeta: Svi sastanci Putina i američkih predsednika
Danas pre 13 minutajoš 26 povezanih

Za Izrael i novinari legitimna meta – ubijena cela ekipa Al Džazire, među njima i dobitnik Pulicera
RTS pre 17 minutajoš 28 povezanih

Novi Sad: Jedan ratni veteran pušten, drugom određena mera kućnog pritvora
Beta pre 1 satjoš 19 povezanih

Uživo bukte požari u Crnoj Gori! Katastrofa u Čanju, građani u strahu, gust dim stigao do plaža, Srbija šalje pomoć! (video)
Kurir pre 8 minutajoš 56 povezanih

Rhmz upalio najviši stepen upozorenja: Ovi delovi Srbije se crvene: Sa svakim novom prognozom, toplotni talas se produžava
Blic pre 17 minutajoš 61 povezana