Povezane vesti
Objavljen spisak za najvažnije mečeve srpskih fudbalerki
Sport klub 14.02.2024
Za devet dana žensku fudbalsku reprezentaciju Srbije očekuje jedna od najvažnijih utakmica u istoriji - prvi duel doigravanja za Diviziju A Lige nacija protic Islanda. Srbija dočekuje Island 23. februara, revanš je četiri dana kasnije. Selektor Dragiša… »
Zečević objavio spisak: One će igrati mečeve baraža za za Ligu nacija A
Hot sport 14.02.2024
Prvi meč zakazan je za 23. Februar od 16 časova. Dragiša Zečević, selektor ženske fudbalske reprezentacije Srbije objavio je spisak igračica koje će nastupati na na mečevima baraža protiv Islanda za plasman u A diviziju Lige nacija. Na spisku se nalaze… »
Zečević za baraž pozvao 23 kandidatkinje
Sportski žurnal 14.02.2024
Selektor ženske reprezentacije Srbije objavio je spisak za mečeve protiv Islanda za plasman u A diviziju Lige nacija. Dragiša Zečević, selektor ženske reprezentacije Srbije objavio je spisak igračica za mečeve baraža protiv Islanda za plasman u A… »
Vesti dana »

„Rekao sam im da…“: Evo šta je Pešić poručio igračima nakon poraza, sada je sve poznato
Nova pre 23 minutajoš 20 povezanih

Sinančević nije uspeo da se plasira u finale na Svetskom prvenstvu, izmaklo za 21 centimentar: Nije bio moj dan, očekivao sam mnogo više
Dnevnik pre 9 minutajoš 17 povezanih

Udovica Čarlija Kirka: Neću dozvoliti da njegovo nasleđe umre, ljudi koji su ga ubili ne znaju šta su uradili
N1 Info pre 48 minutajoš 9 povezanih

Srpska lista u ponoć počela izbornu kampanju: Elek poručio: "To je glas za opstanak srpskog naroda"
Blic pre 4 minutajoš 6 povezanih