Povezane vesti

Oglasila se Danica Grujičić o mogućoj epidemiji velikog kašlja: „Imamo 400 novih slučajeva od početka godine, to je puno“…

Oglasila se Danica Grujičić o mogućoj epidemiji velikog kašlja: „Imamo 400 novih slučajeva od početka godine, to je puno“…

Nova 14.02.2024
Danica Grujičić, ministarka zdravlja, izjavila je danas u Nišu, prilikom obilaska Univerzitetskog kliničkog centra, da Srbija nije na pragu epidemije morbila, ali jeste na pragu epidemije velikog kašlja. „Od Nove godine imamo oko 400 novih slučajeva… »
Grujičić: Nismo na pragu epidemije morbila, ali jesmo na pragu epidemije velikog kašlja

Grujičić: Nismo na pragu epidemije morbila, ali jesmo na pragu epidemije velikog kašlja

Insajder 14.02.2024
Ministarka zdravlja Danica Grujičić izjavila je 14. februara u Nišu da Srbija nije na pragu epidemije morbila, ali jeste na pragu epidemije velikog kašlja. 'Oko 400 novih slučajeva velikog kašlja imamo od Nove godine. To je puno i moja molba svima je da… »
Ministarka zdravlja: Srbija je na pragu epidemije velikog kašlja

Ministarka zdravlja: Srbija je na pragu epidemije velikog kašlja

Moj Novi Sad 14.02.2024
Ministarka zdravlja Danica Grujičić izjavila je danas u Nišu da Srbija nije na pragu epidemije morbila, ali jeste na pragu epidemije velikog kašlja. – Oko 400 novih slučajeva velikog kašlja imamo od Nove godine. To je puno i moja molba svima je da… »

Vesti dana »