Повезане вести
"Ја сам дама, мени треба млад и леп" Београђанка постала хит због изјаве о мушкарцима (видео)
Курир 14.02.2024
Велика разлика у годинама између партнера постала је нормална и уобичајена у последње време. Прилог који је објављен на ТВ Прва био је на тему бракова у којима је мушкарац млађи од жене, а због своје изјаве на ову тему хит на… »
Београђанка постала вирални хит у региону због изјаве о мушкарцима: "Ја сам дама, мени треба млад и леп" (видео)
Блиц 14.02.2024
Иако нам је ово модерно доба донело нова схватања, а самим тим људима скоро више ништа није табу, тако је и велика разлика у годинама између парова постала нешто сасвим уобичајено. Доказ да старији могу са млађима јесте и… »
Вести дана »

„Нема основа да уђу у Пету гимназију, то само показује страх режима“: Припадници озлоглашене ЈЗО сада постали и школски полицајци
Нова пре 1 сатјош 40 повезаних

"Доле немачки империјализам" Протест у Сарајеву због доласка Урсуле фон дер Лајен
Вечерње новости пре 14 минутајош 31 повезана

БЛОГ УЖИВО Фотографије претучене студенткиње и у Скупштини: Страшан криминал се десио. Полиција и Ивица Дачић дугују одговоре
Нова пре 14 минутајош 35 повезаних

Британски премијер предмет подсмеха због Трампа: Пришао је америчком председнику, а онда доживео понижење (видео)
Курир пре 9 минутајош 23 повезане

Ученици школе у Врању на годишњицу пада надстрешнице биће на екскурзији у Новом Саду: Увече у плану дискотека
Нова пре 1 сатјош 20 повезаних