Povezane vesti
Grujičić o velikom kašlju, vakcinama i lečenju na internetu: Ima gomile gluposti
Južne vesti 14.02.2024
Nema straha od epidemija morbila, rekla je u Nišu ministarka zdravlja Danica Grujičić, ali ima od velikog kašlja. Uskoro će biti održan sastanak republičke Komisije za infektivne bolesti i pedijatriju, dodala je, i on treba da odluči da li treba ići na… »
Grujičić: Na pragu epidemija velikog kašlja
Niške vesti 14.02.2024
“Oko 400 novih slučajeva velikog kašlja imamo od Nove godine. To je puno i moja molba svima je da vakcinišu decu po kalendaru koji je zakonski obavezan. Nepotrebno pravimo rizike”, kazala je prof. dr Grujičić. Ona je kazala da će uskoro biti održan… »
Ministarka zdravlja upozorava: Srbija na pragu epidemije velikog kašlja
Glas juga 14.02.2024
Danica Grujičić, ministarka zdravlja, iznela je danas u Nišu zabrinjavajuće podatke prilikom obilaska Univerzitetskog kliničkog centra. Istakla je da Srbija nije na pragu epidemije morbila, ali jeste na pragu epidemije velikog kašlja. Ministarka Grujičić… »
Vesti dana »

Ovako je Tramp Saznao da je Kirk umro: "Mislim da sam ja taj koji mu je saopštio, bio je to težak dan"
Blic pre 54 minutajoš 63 povezane

Većina toplana u Srbiji povećala cenu grejanja za predstojeću sezonu
Biznis.rs pre 7 satijoš 11 povezanih

Uhapšen osumnjičeni za izazivanje opšte opasnosti u Bačkoj Palanci
Euronews pre 1 satjoš 23 povezane

Neporaženi za titulu: Nemačka i Turska u finalu posle ubedljivih pobeda, za bronzu Grčka i Finska
BBC News pre 5 minutajoš 37 povezanih

Dok procenjuju čiji su dronovi završili u Poljskoj: Nato pokreće operaciju "Istočni stražar"
Večernje novosti pre 2 satajoš 29 povezanih