Povezane vesti

Grujičić o velikom kašlju, vakcinama i lečenju na internetu: Ima gomile gluposti

Grujičić o velikom kašlju, vakcinama i lečenju na internetu: Ima gomile gluposti

Južne vesti 14.02.2024
Nema straha od epidemija morbila, rekla je u Nišu ministarka zdravlja Danica Grujičić, ali ima od velikog kašlja. Uskoro će biti održan sastanak republičke Komisije za infektivne bolesti i pedijatriju, dodala je, i on treba da odluči da li treba… »
Grujičić: Na pragu epidemija velikog kašlja

Niške vesti 14.02.2024
“Oko 400 novih slučajeva velikog kašlja imamo od Nove godine. To je puno i moja molba svima je da vakcinišu decu po kalendaru koji je zakonski obavezan. Nepotrebno pravimo rizike”, kazala je prof. dr Grujičić. Ona je kazala da će uskoro biti… »

Niške vesti 14.02.2024
“Oko 400 novih slučajeva velikog kašlja imamo od Nove godine. To je puno i moja molba svima je da vakcinišu decu po kalendaru koji je zakonski obavezan. Nepotrebno pravimo rizike”, kazala je prof. dr Grujičić. Ona je kazala da će uskoro biti… »
Ministarka zdravlja upozorava: Srbija na pragu epidemije velikog kašlja

Ministarka zdravlja upozorava: Srbija na pragu epidemije velikog kašlja

Glas juga 14.02.2024
Danica Grujičić, ministarka zdravlja, iznela je danas u Nišu zabrinjavajuće podatke prilikom obilaska Univerzitetskog kliničkog centra. Istakla je da Srbija nije na pragu epidemije morbila, ali jeste na pragu epidemije velikog kašlja. Ministarka… »
Grujičić u Nišu: Na pragu smo epidemije velikog kašlja

Grujičić u Nišu: Na pragu smo epidemije velikog kašlja

Jugmedia 14.02.2024
Ministarka zdravlja Danica Grujičić izjavila je danas u Nišu da Srbija nije na pragu epidemije morbila, ali jeste na pragu epidemije velikog kašlja. „Oko 400 novih slučajeva velikog kašlja imamo od Nove godine. To je puno i moja molba svima je da… »
Grujičić: Nismo na pragu epidemije morbila, ali jesmo na pragu epidemije velikog kašlja

Grujičić: Nismo na pragu epidemije morbila, ali jesmo na pragu epidemije velikog kašlja

Radio sto plus 14.02.2024
“Oko 400 novih slučajeva velikog kašlja imamo od Nove godine. To je puno i moja molba svima je da vakcinišu decu po kalendaru koji je zakonski obavezan. Nepotrebno pravimo rizike”, rekla je Grujučić prilikom obilaska Univerzitetskog kliničkog… »

Vesti dana »