Повезане вести

Додик са посланицима у Скупштини Србије: Одговорити на притиске колективног Запада (видео)

Додик са посланицима у Скупштини Србије: Одговорити на притиске колективног Запада (видео)

Правда 14.02.2024
Јединство Срба где год да се налазе - једна је од порука предсједника Републике Српске Милорада Додика, након састанка са посланицима у Народној скупштини Србије Бранимиром Несторовићем, Бранком Лукићем и Александром Павићем… »
Додик се састао са посланицима Ми-глас из народа Несторовићем, Лукићем и Павићем

Додик се састао са посланицима Ми-глас из народа Несторовићем, Лукићем и Павићем

РТВ 14.02.2024
БАЊАЛУКА - Председник Републике Српске Милорад Додик састао се данас са посланицима покрета ''Ми - глас из народа'' Народне скупштине Србије Бранимиром Несторовићем, Бранком Лукићем и Александром Павићем, са којима је разговарао… »
Бранимир Несторовић посетио Бањалуку и поручио да грађани Републике Српске треба аутоматски да постану грађани Србије

Бранимир Несторовић посетио Бањалуку и поручио да грађани Републике Српске треба аутоматски да постану грађани Србије

Данас 14.02.2024
Посланик листе „Ми, глас из народа“ у Народној скупштини Србије Бранислав Несторовић изјавио је данас у Бањалуци да Срби морају да живе у истој држави и да је његов политички циљ да Срби из Републике Српске аутоматски постану… »
"Можда ће бити пребегавања": Несторовић о београдским изборима: Нећемо бити део ниједне коалиције

"Можда ће бити пребегавања": Несторовић о београдским изборима: Нећемо бити део ниједне коалиције

Блиц 14.02.2024
Посланик у Скупштини Србије и неформални лидер покрета "Ми - глас народа" Бранимир Несторовић изјавио је данас у Бањалуци да његова листа неће подржати ниједну страну у формирању власти у Београду и да је њихов циљ да Срби у… »
Додик стао у одбрану Несторовића уживо: Доктор послао поруку и Вучићу и Ђиласу (видео)

Додик стао у одбрану Несторовића уживо: Доктор послао поруку и Вучићу и Ђиласу (видео)

Правда 14.02.2024
Занимљива конференција у Републици Српској где је пред новинарима морао да реагује и Милорад Додик. Доктор Бранимир Несторовић, један од оснивача “Ми глас из народа”, послао је поруку и Александру Вучићу али и Драгану Ђиласу… »

Вести дана »