Повезане вести
Додик са посланицима у Скупштини Србије: Одговорити на притиске колективног Запада (видео)
Правда 14.02.2024
Јединство Срба где год да се налазе - једна је од порука предсједника Републике Српске Милорада Додика, након састанка са посланицима у Народној скупштини Србије Бранимиром Несторовићем, Бранком Лукићем и Александром Павићем… »
Додик се састао са посланицима Ми-глас из народа Несторовићем, Лукићем и Павићем
РТВ 14.02.2024
БАЊАЛУКА - Председник Републике Српске Милорад Додик састао се данас са посланицима покрета ''Ми - глас из народа'' Народне скупштине Србије Бранимиром Несторовићем, Бранком Лукићем и Александром Павићем, са којима је разговарао… »
Бранимир Несторовић посетио Бањалуку и поручио да грађани Републике Српске треба аутоматски да постану грађани Србије
Данас 14.02.2024
Посланик листе „Ми, глас из народа“ у Народној скупштини Србије Бранислав Несторовић изјавио је данас у Бањалуци да Срби морају да живе у истој држави и да је његов политички циљ да Срби из Републике Српске аутоматски постану… »
"Можда ће бити пребегавања": Несторовић о београдским изборима: Нећемо бити део ниједне коалиције
Блиц 14.02.2024
Посланик у Скупштини Србије и неформални лидер покрета "Ми - глас народа" Бранимир Несторовић изјавио је данас у Бањалуци да његова листа неће подржати ниједну страну у формирању власти у Београду и да је њихов циљ да Срби у… »
Додик стао у одбрану Несторовића уживо: Доктор послао поруку и Вучићу и Ђиласу (видео)
Правда 14.02.2024
Занимљива конференција у Републици Српској где је пред новинарима морао да реагује и Милорад Додик. Доктор Бранимир Несторовић, један од оснивача “Ми глас из народа”, послао је поруку и Александру Вучићу али и Драгану Ђиласу… »
Вести дана »
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 54 минутајош 27 повезаних
Вучич: Постоје три опције за НИС, 15. јануар крајњи рок за решење
Нови магазин пре 38 минутајош 23 повезане
Општина Власотинце позива грађане да преко државног програма “Свој на своме” уреде имовинска права
Југмедиа пре 2 сатајош 45 повезаних