Povezane vesti
„Na današnji dan sam rodila najstariju ćerku, bila sam očajna“: Zorica Brunclik o porodici i Danu zaljubljenih
Nova 14.02.2024
Pevačica Zorica Brunclik zajedno sa suprugom Miroljubom Aranđelovićem Kemišom stigla je danas na proslavu Svetog Trifuna, slavu Samostalnog sindikata estradnih umetnika i izvođača Srbije. Zorica je rekla da je baš na ovaj dan rodila svoju najstariju… »
"Na današnji Dan sam rodila najstariju ćerku, bila sam očajna": Zorica Brunclik o porodici i Kemišu: "Nas dvoje smo sami, a…
Blic 14.02.2024
Pevačica Zorica Brunclik zajedno sa suprugom Miroljubom Aranđelovićem Kemišom stigla je danas na proslavu Svetog Trifuna, slavu Samostalnog sindikata estradnih umetnika i izvođača Srbije. Zorica je rekla da je baš na ovaj dan rodila svoju najstariju… »
"Sve Volim kao mlad majmun": Goca Lazarević progovorila o ljubavi na Dan zaljubljenih: "Narodne muzike mi je preko glave"
Blic 14.02.2024
Pevačica Goca Lazarević stigla je danas na proslavu Svetog Trifuna, slavu Samostalnog sindikata estradnih umetnika i izvođača Srbije. Goca je tim povodom govorila i o svojim osećanjima. - Sve je ljubav, srećna sam i volim što sam živa, sve volim kao mlad… »
Vesti dana »

Bruto devizne rezerve NBS na kraju avgusta 28,6 miliona evra, zlatne rezerve povećane
Blic pre 23 minutajoš 31 povezana

Od oktobra poskupljuje centralno grejanje! Evo koliko će novca građani morati da izdvoje za tople radijatore
Kurir pre 4 satijoš 11 povezanih

Vremenska prognoza za Srbiju: promenljivo vreme sa sunčanim intervalima i kratkotrajnom kišom u brdsko-planinskim predelima
Naslovi.ai pre 43 minutajoš 34 povezane

Bivši predsednik Brazila Bolsonaro osuđen na 27 godina zatvora za pripremu državnog udara
Novi magazin pre 5 satijoš 26 povezanih

Oglasila se Srpska lista o upadu Kosovske policije u PIO fond i RFZO
Danas pre 33 minutajoš 19 povezanih