Povezane vesti
„Na današnji dan sam rodila najstariju ćerku, bila sam očajna“: Zorica Brunclik o porodici i Danu zaljubljenih
Nova 14.02.2024
Pevačica Zorica Brunclik zajedno sa suprugom Miroljubom Aranđelovićem Kemišom stigla je danas na proslavu Svetog Trifuna, slavu Samostalnog sindikata estradnih umetnika i izvođača Srbije. Zorica je rekla da je baš na ovaj dan rodila svoju najstariju… »
"Na današnji Dan sam rodila najstariju ćerku, bila sam očajna": Zorica Brunclik o porodici i Kemišu: "Nas dvoje smo sami, a…
Blic 14.02.2024
Pevačica Zorica Brunclik zajedno sa suprugom Miroljubom Aranđelovićem Kemišom stigla je danas na proslavu Svetog Trifuna, slavu Samostalnog sindikata estradnih umetnika i izvođača Srbije. Zorica je rekla da je baš na ovaj dan rodila svoju najstariju… »
"Sve Volim kao mlad majmun": Goca Lazarević progovorila o ljubavi na Dan zaljubljenih: "Narodne muzike mi je preko glave"
Blic 14.02.2024
Pevačica Goca Lazarević stigla je danas na proslavu Svetog Trifuna, slavu Samostalnog sindikata estradnih umetnika i izvođača Srbije. Goca je tim povodom govorila i o svojim osećanjima. - Sve je ljubav, srećna sam i volim što sam živa, sve volim kao mlad… »
Vesti dana »
Terorista iz Sidneja imao člansku kartu Srpskog lovačkog kluba: "Nisam ga video više od pet godina, mi ne podržavamo ovakve užasne zločine"
Blic pre 3 minutajoš 29 povezanih
Policija ispituje člana porodice u slučaju smrti Roba Rajnera i njegove supruge
B92 pre 3 minutajoš 46 povezanih
Vremenska prognoza za ponedeljak, 15. decembar: Danas jutro maglovito, tokom dana sunčano
Beta pre 53 minutajoš 24 povezane
Udar dronova na Moskvu, raketni napad na Belgorod; drugi dan mirovnih pregovora u Berlinu
RTS pre 18 minutajoš 24 povezane
Startovala POJAČANA KONTROLA SAOBRAĆAJA: Evo šta je NA METI policije
InfoKG pre 58 minutajoš 22 povezane