Povezane vesti
„Na današnji dan sam rodila najstariju ćerku, bila sam očajna“: Zorica Brunclik o porodici i Danu zaljubljenih
Nova 14.02.2024
Pevačica Zorica Brunclik zajedno sa suprugom Miroljubom Aranđelovićem Kemišom stigla je danas na proslavu Svetog Trifuna, slavu Samostalnog sindikata estradnih umetnika i izvođača Srbije. Zorica je rekla da je baš na ovaj dan rodila svoju najstariju… »
"Na današnji Dan sam rodila najstariju ćerku, bila sam očajna": Zorica Brunclik o porodici i Kemišu: "Nas dvoje smo sami, a…
Blic 14.02.2024
Pevačica Zorica Brunclik zajedno sa suprugom Miroljubom Aranđelovićem Kemišom stigla je danas na proslavu Svetog Trifuna, slavu Samostalnog sindikata estradnih umetnika i izvođača Srbije. Zorica je rekla da je baš na ovaj dan rodila svoju najstariju… »
"Sve Volim kao mlad majmun": Goca Lazarević progovorila o ljubavi na Dan zaljubljenih: "Narodne muzike mi je preko glave"
Blic 14.02.2024
Pevačica Goca Lazarević stigla je danas na proslavu Svetog Trifuna, slavu Samostalnog sindikata estradnih umetnika i izvođača Srbije. Goca je tim povodom govorila i o svojim osećanjima. - Sve je ljubav, srećna sam i volim što sam živa, sve volim kao mlad… »
Vesti dana »
MUP: Od danas međunarodna akcija pojačane kontrole saobraćaja - testiranja na drogu i alkohol
Glas Zaječara pre 31 minutajoš 29 povezanih
Srbija u vrhu Evrope po smrtnosti od raka, ali je stadion važniji od novog Instituta za onkologiju od koga imamo samo - lokaciju
N1 Info pre 2 satajoš 1 povezana
Vitkof tvrdi da je „postignut veliki napredak“ tokom razgovora sa Ukrajincima
Danas pre 56 minutajoš 27 povezanih
Ko je Rob Rajner kog je rođeni sin izmasakrirao: Snimio najomiljenije filmove svih vremena, a doživeo jeziv kraj
Mondo pre 26 minutajoš 54 povezane