Povezane vesti
„Na današnji dan sam rodila najstariju ćerku, bila sam očajna“: Zorica Brunclik o porodici i Danu zaljubljenih
Nova 14.02.2024
Pevačica Zorica Brunclik zajedno sa suprugom Miroljubom Aranđelovićem Kemišom stigla je danas na proslavu Svetog Trifuna, slavu Samostalnog sindikata estradnih umetnika i izvođača Srbije. Zorica je rekla da je baš na ovaj dan rodila svoju… »
Ovo je poseban Dan za zoricu Brunclik: Uvek se smeškam od sreće i posle toliko godina...
Kurir 14.02.2024
Pevačica Zorica Brunclik zajedno sa suprugom Miroljubom Aranđelovićem Kemišom stigla je danas na proslavu Svetog Trifuna, slavu Samostalnog sindikata estradnih umetnika i izvođača Srbije. Zorica je rekla da je baš na ovaj dan rodila svoju… »
"Na današnji Dan sam rodila najstariju ćerku, bila sam očajna": Zorica Brunclik o porodici i Kemišu: "Nas dvoje smo sami, a…
Blic 14.02.2024
"Sve Volim kao mlad majmun": Goca Lazarević progovorila o ljubavi na Dan zaljubljenih: "Narodne muzike mi je preko glave"
Blic 14.02.2024
Pevačica Goca Lazarević stigla je danas na proslavu Svetog Trifuna, slavu Samostalnog sindikata estradnih umetnika i izvođača Srbije. Goca je tim povodom govorila i o svojim osećanjima. - Sve je ljubav, srećna sam i volim što sam živa, sve volim… »
Vesti dana »
Za prebijanje studentkinje u Novom Sadu osumnjičenima pritvor do 30 dana
BBC News pre 47 minutajoš 43 povezane
Šta će biti sa nastavnicima u štrajku i koliku platu će primiti Oglasila se ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović - u Srbiji radi 94 odsto škola
Kurir pre 22 minutajoš 23 povezane
Uživo avion prepolovljen, a "blek hok" netaknut Tragedija u Vašingtonu, desetine mrtvih, tela leže na obali reke: Oglasio se Tramp, poznato ko je bio u letelici smrti (foto, video)
Blic pre 1 satjoš 50 povezanih
Obradović: Marinković i Nilikina ne igraju protiv Zvezde
Sportski žurnal pre 4 minutajoš 23 povezane