Povezane vesti
"Umesto da slavimo punoletstvo, mi smo oplakali njegovu večnu kuću" Porodična tragedija učesnika "Nikad nije kasno"…
Blic 14.02.2024
Finalista osme sezone emisije „Nikad nije ksano“ Dejan Drašković pre nekoliko godina tragično izgubio sestrića Strahinju, a danas se oglasio na društvenim mrežama tužnim povodom. Naime, Dejan je podelio fotografiju sa pokojnim Strahinjom i… »
"Umesto da slavimo punoletstvo, mi smo oplakali njegovu večnu kuću" Sestrić (11) se udavio, pevač doživeo veliku tragediju
Kurir 14.02.2024
Finalista osme sezone emisije „ Nikad nije kasno“ Dejan Drašković pre nekoliko godina tragično izgubio sestrića Strahinju, a danas se oglasio na društvenim mrežama tužnim povodom. Naime, Dejan je podelio fotografiju sa pokojnim Strahinjom i… »
Vesti dana »

Haos u Minhenu: Sukob dve frakcije navijača PSŽ-a u metrou posle osvajanja LŠ, sve blokirano kod stadiona
Telegraf pre 5 satijoš 11 povezanih

Vučević u Pionirskom parku: Siguran sam da najmanje 200.000 studenata podržava ovu borbu
Danas pre 6 satijoš 1 povezana

Raste broj žrtava u Rusiji: Putnički voz naleteo na srušeni most, sve više se pominje sabotaža
Telegraf pre 4 satijoš 7 povezanih

Koko Gof relativno lako do pobede i plasmana u osminu finala Rolan Garosa
Telegraf pre 6 satijoš 4 povezane