Povezane vesti
Predsednički i parlamentarni izbori u Severnoj Makedoniji 24. aprila
RTV 14.02.2024
SKOPLJE - Predsednik severnomakedonskog Sobranja Jovan Mitreski raspisao je danas predsedničke i parlamentarne izbore. Prvi krug predsedničkih izbora zakazan je za 24. april, dok će drugi krug biti održan zajedno sa parlamentarnim izborima 8. maja… »
Raspisani predsednički i parlamentarni izbori u Severnoj Makedoniji: Glasanje u aprilu i maju
Euronews 14.02.2024
Predsednik severnomakedonskog Sobranja Jovan Mitreski raspisao je danas predsedničke i parlamentarne izbore. Prvi krug predsedničkih izbora zakazan je za 24. april, dok će drugi krug biti održan zajedno sa parlamentarnim izborima 8. maja, prenose… »
Raspisani predsednički i parlamentarni izbori u Severnoj Makedoniji
N1 Info 14.02.2024
Predsednik Sobranja Severne Makedonije Jovan Mitreski raspisao je predsedničke i parlamentarne izbore, koji će biti održani na proleće. „Kao što je poznato prvi krug predsedničkih izbora održaće se 24. aprila, dok će drugi krug biti održan zajedno sa… »
Raspisani predsednički i parlamentarni izbori u Severnoj Makedoniji
Telegraf 14.02.2024
Prvi krug predsedničkih izbora zakazan je za 24. april, dok će drugi krug biti održan zajedno sa parlamentarnim izborima 8. maja. Predsednik severnomakedonskog Sobranja Jovan Mitreski raspisao je danas predsedničke i parlamentarne izbore. Prvi krug… »
Vesti dana »

Dodik: Mandat mi je dao narod i on će na referendumu odlučiti o meni
RTS pre 2 minutajoš 35 povezanih

Muškarac iz okoline Žablja osumnjičen da je trgovao narkoticima
Moj Novi Sad pre 2 minutajoš 27 povezanih

Hitno upozorenje RHMZ-a za istočnu Srbiju: Očekuju se intenzivni pljuskovi sa gradom
RTV pre 2 satajoš 34 povezane