Povezane vesti
Malo je većih licemera od rafaela Nadala: Navodno ponovo ne može da igra na betonu!
Hot sport 14.02.2024
Rafael Nadal već više od deset godina beži od ozbiljne konkurencije van zemljane podloge. U Adelejdu je preslišan, pa je navodno zbog povrede ponovo izbegao Australijan Open, a takođe neće igrati na turniru u Kataru, iako je veliki broj ljudi već kupio… »
Nadal propušta turnir u Dohi
Sportski žurnal 14.02.2024
Rafael bi trebalo da 3. marta odigra egzibicioni meč protiv sunarodnika Karlosa Alkarasa. Španski teniser Rafael Nadal propustiće turnir u Dohi, objavio je danas na društvenim mrežama. - Voleo bih da igram u Dohi, gde su me organizatori i navijači uvek… »
Nadal broji sitno do kraja karijere: Novi znak da ne može više, opet je razočarao navijače!
Mondo 14.02.2024
Rafael Nadal je odigrao samo nekoliko mečeva u 2023. i 2024, godini, a sada je opet odložio povratak na teren. Rafael Nadal je odigrao samo nekoliko mečeva u 2023. i 2024, godini, a sada je opet odložio povratak na teren. Ništa od povratka Rafaela Nadala… »
Nadalova crna slutnja se obistinila
Sportske.net 14.02.2024
Rafael Nadal ipak neće igrati u Dohi. Španac je na svom nalogu na društvenim mrežama objavio da odsustvuje sa turnira u Kataru, čime je potvrdio svoje brige o mogućem izostanku. "Voleo bih da igram u Dohi, gde me je tim organizatora turnira, kao i… »
Nadal ipak ne igra u Dohi
Sport klub 14.02.2024
Iako je bilo najavljeno, Rafael Nadal neće igrati na ATP turniru u Dohi. Nadal je bio među najavljenim učesnicima Katar opena, koji počinje 19. februara, ali je u četvrtak najavio da ipak nije spreman da zaigra. „Voleo bih da igram u Dohi, gde su me… »
Vesti dana »
RHMZ: Danas kraj toplotnog talasa i stiže naoblačenje sa kišom
Naslovi.ai pre 4 satijoš 20 povezanih
Početak izborne kampanje Studentske liste i upozorenje na lažna udruženja
Naslovi.ai pre 1 satjoš 30 povezanih
ProGlas pružio podršku Studentskoj listi na predstojećim izborima
Serbian News Media pre 14 minutajoš 22 povezane
Ponovo odloženo suđenje studentima uhapšenim nakon Vidovdanskog protesta prošle godine
Mašina pre 1 satjoš 15 povezanih
Republički zavod za statistiku: Mesečna inflacija u avgustu 0,5 odsto, a međugodišnja 2,2 odsto
NIN pre 54 minutajoš 16 povezanih