Povezane vesti
Dimitrijević (CRTA): Birački spisak ključni problem srpskih izbora
Beta 14.02.2024
Pavle Dimitrijević iz NGO CRTA rekao je večeras da je preovlađujući stav pre decembarskih izbora bio da je birački spisak administrativna stvar sa sporadičnim propustima i greškama, ali da se pokazalo da bez sređenog spiska nema poštenih i fer izbora… »
Dimitrijević (CRTA): Birački spisak ključni problem, očekujemo da institucije počnu da rade svoj posao (VIDEO)
Insajder 14.02.2024
Pavle Dimitrijević iz Crte, gostujući u emisiji Marker, rekao je da je, do ovih izbora, preovlađujući stav prema biračkom spisku bio da je to jedna administrativna stvar sa sporadičnim propustima i greškama u administraciji, ali da se tokom njih pokazalo… »
Vesti dana »
VJT: Policija nije upala na Filozofski, pozvana je da preuzme Pravilnik o bezbednosti
Beta pre 2 satajoš 35 povezanih
„Maskirani batinaši iz crnog džipa jurili su me dok nisam upao u Timok, a onda me tukli i slomili mi kosti“: Stravično iskustvo studenta Lazara tokom izbornog dana u Boru
Cenzolovka pre 3 satajoš 8 povezanih
Kilometarske kolone na granici Kamioni zaglavljeni na izlazu iz zemlje, na Batrovcima se čeka i do šest sati
Dnevnik pre 5 satijoš 35 povezanih
'Ovo je za celo čovečanstvo': Prva misija sa posadom ka Mesecu posle više od 50 godina
BBC News pre 3 satajoš 54 povezane