Povezane vesti
Politički triler „Sablja“ – projekat na kojem se radilo pet godina pred gledaocima RTS-a 24. februara
RTS 15.02.2024
U MTS dvorani premijerno su prikazane prve dve epizode dugo očekivane serije „Sablja“ – političkog trilera koji se bavi ubistvom premijera Zorana Đinđića, kao i događajima pre i posle 12. marta 2003. godine. Glumci i produkcija navode da su zadovoljni i… »
"Šetao sam psa i čuo sam pucanj kojim je ubijen premijer" Ljubomir Bandović progovorio o ulozi u seriji "Sablja", otkrio…
Blic 15.02.2024
Dugo očekivana serija „Sablja“ Gorana Stankovića i Vladimira Tagića, koja istražuje ubistvo premijera Srbije Zorana Đinđića i ulogu zemunskog klana i JSO u ovom atentatu, počinje da se prikazuje 24. februara na RTS 1. Policijskog inspektora Borisa… »
Raspakivao sam kofere, kada je ušla i rekla mi - ubili su premijera! Mićanović se prisetio kako je čuo vest o Đinđiću
Mondo 15.02.2024
Naš proslavljeni glumac Dragan Mićanović, igra lik Zorana Đinđića u seriji "Sablja", koja uskoro kreće sa emitovanjem na Rts-u. Naš proslavljeni glumac Dragan Mićanović, igra lik Zorana Đinđića u seriji "Sablja", koja uskoro kreće sa emitovanjem na… »
Najavljena serija "Sablja", Mićanović o ulozi Đinđića: U startu smo se dogovorili da nećemo praviti imitaciju
Telegraf 15.02.2024
Gledaoci su pozvani da odgledaju seriju, koja kreće sa prikazivanjem od 24. februara na RTS-u. Koreditelj Vladimir Tagić pozvao je gledaoce da odgledaju do kraja svih osam nastavaka i tek onda sude o seriji " Sablja", koja se bavi ubistvom premijera… »
"Komšinica je uletela u kuću i rekla: Ubili su nam premijera" Dragan Mićanović glumi Zorana Đinđića u seriji "Sablja", ova…
Blic 14.02.2024
Večeras je u MTS dvorani, u Beogradu, održana specijalna projekcija serije "Sablja". Naime, serija "Sablja" privukla je veliku pažnju javnosti. Politički triler, od osam epizoda, bavi se ubistvom premijera Zorana Đinđića, kao i događajima pre i posle 12… »
Vesti dana »
Korman: Nuklearna energija doživljava globalnu renesansu, u fokusu mali modularni reaktori
Euronews pre 23 minutajoš 42 povezane
Fotoreporter priveden u Loznici dok je snimao policijsko postupanje prema porodici Kokanović
In medija pre 13 minutajoš 30 povezanih
"Bojler se samozapalio": Lokalizovan požar u Opštoj bolnici u Čačku, izbio na odeljenju neonatologije, bebe hitno evakuisane
Blic pre 33 minutajoš 26 povezanih
Deo iranskih medija objavio da je Modžtaba ranjen! Ni dva dana nakon imenovanja, nema ga nigde! (foto, video)
Kurir pre 8 minutajoš 80 povezanih
UŽIVO Rat na Bliskom istoku: U Libanu ubijeno 84 dece, UAE oborili devet raketa
Newsmax Balkans pre 8 minutajoš 54 povezane