Povezane vesti
Izrael i Palestinci: Izraelski premijer izričito protiv palestinske države
BBC News 15.02.2024
Odbijanje izraelskog premijera da posluša Vašington otkriva pukotine u odnosima dva velika saveznika. Izraelski premijer Benjamin Netanjahu izričito se protivi uspostavljanju palestinske države kada se sukob u Gazi okonča i dodaje da je to rekao i… »
Svjetski lideri pozivaju Izrael da odustane od ‘katastrofalne’ operacije na Rafah
Al Jazeera 15.02.2024
Izraelska nemilosrdna vojna kampanja otjerala je stotine hiljada raseljenih Palestinaca u najjužniji grad Gaze, gdje su potražili utočište u velikom improviziranom logoru blizu granice s Egiptom. Svjetski lideri upozoravaju na katastrofalne posljedice… »
Kanada, Australija i Novi Zeland upozoravaju Izrael da bi ofanziva u Rafi bila katastrofalna
Politika 15.02.2024
KANBERA – Kanada, Australija i Novi Zeland upozorili su Izrael da bi kopnena ofanziva u pograničnom gradu Rafa bila katastrofalna. „Mi smo ozbiljno zabrinuti zbog nagoveštaja da Izrael planira kopnenu ofanzivu u Rafi. Vojna operacija u Rafi bi bila… »
Kanada, Australija i Novi Zeland upozoravaju Izrael da bi ofanziva u Rafi bila katastrofalna
Danas 15.02.2024
Kanada, Australija i Novi Zeland upozorili su Izrael da bi kopnena ofanziva u pograničnom gradu Rafa bila katastrofalna. „Mi smo ozbiljno zabrinuti zbog nagoveštaja da Izrael planira kopnenu ofanzivu u Rafi. Vojna operacija u Rafi bi bila… »
Kanada, Australija i Novi Zeland upozoravaju Izrael: Kopnena ofanziva na Rafu bi bila katastrofalna
Radio 021 15.02.2024
"Mi smo ozbiljno zabrinuti zbog nagoveštaja da Izrael planira kopnenu ofanzivu u Rafi. Vojna operacija u Rafi bi bila katastrofalna", upozorili su premijeri tri zemlje u zajedničkom saopštenju. Oni su ocenili da bi zbog 1,5 miliona Palestinaca koji su… »
Izraelu stiglo važno upozorenje od ove tri zemlje: "Vojna operacija bi bila katastrofalna", a ovo je predlog rešenja sukoba
Kurir 15.02.2024
Kanada, Australija i Novi Zeland upozorili su Izrael da bi kopnena ofanziva u pograničnom gradu Rafa bila katastrofalna. "Mi smo ozbiljno zabrinuti zbog nagoveštaja da Izrael planira kopnenu ofanzivu u Rafi. Vojna operacija u Rafi bi bila… »
Ostin: Treba zaštititi civile pre nego što Izrael napadne Rafu
Politika 15.02.2024
Američki ministar odbrane Lojd Ostin izjavio je u telefonskom razgovoru sa izraelskim kolegom Joavom Galantom da treba zaštititi civile i omogućiti dostavljanje humanitarne pomoći pre nego što Izrael preduzme vojne operacije protiv Hamasa u Rafi na… »
Ostin rekao Galantu da treba zaštititi civile pre nego što Izrael napadne Rafu
RTV 15.02.2024
VAŠINGTON - Američki ministar odbrane Lojd Ostin izjavio je u telefonskom razgovoru sa izraelskim kolegom Joavom Galantom da treba zaštititi civile i omogućiti dostavljanje humanitarne pomoći pre nego što Izrael preduzme vojne operacije protiv… »
N1 Info 15.02.2024
Kanada, Australija i Novi Zeland upozorili su Izrael da bi kopnena ofanziva u pograničnom gradu Rafa bila katastrofalna. „Mi smo ozbiljno zabrinuti zbog nagoveštaja da Izrael planira kopnenu ofanzivu u Rafi. Vojna operacija u Rafi bi bila… »
Vesti dana »

Beograd: Prosvetari pokušali da dostave zahteve reprezentativnim sindikatima, niko ih nije primio
Novi magazin pre 5 satijoš 14 povezanih

Studenti: Protest 15. marta nije finalni skup, ostajemo u blokadama dok se ne ispune zahtevi
Beta pre 7 satijoš 8 povezanih

Anketna komisija: Ežis suspendovan sa međunarodnih projekata, a u Srbiji radi metro, EXPO…
Nova ekonomija pre 5 satijoš 8 povezanih

Tramp uveo carine od 25 odsto na ove dve sirovine, nijedna zemlja nije pošteđena
Blic pre 8 minutajoš 54 povezane