Повезане вести

Надал брутално искрен: „Не сматрам Федерера пријатељем“

Надал брутално искрен: „Не сматрам Федерера пријатељем“

Нова 15.02.2024
Шпански тенисер Рафаел Надал је у великом интервјуу за телевизију Секста говорио о односу који има са чувеним Швајцарцем Роџером Федерером. Водили су много борби њих двојица уз српског тенисера Новака Ђоковића, за ког је Надал… »
Надал: Бројке све говоре, Ђоковић је највећи тенисер свих времена!

Надал: Бројке све говоре, Ђоковић је највећи тенисер свих времена!

Спортски журнал 15.02.2024
Некадашњи први тенисер света је рекао да су му главни циљеви у овој години Ролан Гарос и Олимпијске игре у Паризу, али је и истакао да још није одлучио да ће му 2024. бити и последња година у каријери. Шпански тенисер Рафаел… »
Надал нема дилему: Новак је најбољи у историји!

Надал нема дилему: Новак је најбољи у историји!

Спорт клуб 15.02.2024
Рафаел Надал гостовао је у емисији Објетиво на Ла Секста телевизији и у једном делу емисији је говорио о Новаку Ђоковићу. *Рафа: Роџер и ја смо много дали, много одузели један другом “Новакова фрустрација траје само у моменту… »
Надал хвали и нема дилему: Новак Ђоковић је највећи у историји тениса, а бољи је момак од имиџа који има

Надал хвали и нема дилему: Новак Ђоковић је највећи у историји тениса, а бољи је момак од имиџа који има

Еуроневс 15.02.2024
Рафаел Надал мора да прескочи тунрир у Дохи и да се боље припреми за сезону на шљаци. Током интервјуа без много двоумљења је одговорио на питање ко је за њега ГОАТ, најбољи тенисер свих времена - Новак Ђоковић. Покушао је… »
Рафа: Роџер и ја смо много дали, много одузели један другом

Рафа: Роџер и ја смо много дали, много одузели један другом

Спорт клуб 15.02.2024
Рафаел Надал дао је велики интервју за телевизију Секста у којем је говорио о разним темама – Карлосу Алкаразу, свом сину, односу према тенису, будућим плановима, Новаку Ђоковићу и Роџеру Федерер... Први пут је Надал тако… »
Надал: ‘Новакова фрустрација траје само тада!’

Надал: ‘Новакова фрустрација траје само тада!’

Хот спорт 15.02.2024
‘Никада нисам имао никакав его да говорим ствари које не осећам.’ Шпански тенисер, Рафаел Надал говорио је за ‘Ла Сексту’ о томе да ли је Новак Ђоковић најбољи тенисер свих времена. Он је навео да је Ноле играч који је највише… »
Надал признао да је Ђоковић најбољи икада, објаснио и зашто!

Надал признао да је Ђоковић најбољи икада, објаснио и зашто!

Спортске.нет 15.02.2024
Једно од највећих тениских ривалства јесте оно између Шпанца Рафаела Надала и Новака Ђоковића. Према многобројним мишљењима управо су њих двојица најбољи тенисери свих времена, али је наш тенисер освајањем чак 24 гренд слем… »
Надал демантовао цео свет! Федерер и ја нисмо пријатељи, а шта је тек рекао за Ђоковића

Надал демантовао цео свет! Федерер и ја нисмо пријатељи, а шта је тек рекао за Ђоковића

Вечерње новости 15.02.2024
РАФАЕЛ Надал је отворио душу новинарима. Шпанац је у интервјуу за "Ла Сексту" причао о многим темама, али најзанимљивија је она која се тиче Роџера Федерера и Новака Ђоковића. Фото: Принтскрин Надал је коначно признао да је… »

Вести дана »