Povezane vesti

Rasta zapušio usta hejterima: Svi se pitali da li je još u vezi, reper Mariji priredio iznenađenje za pamćenje

Rasta zapušio usta hejterima: Svi se pitali da li je još u vezi, reper Mariji priredio iznenađenje za pamćenje

Mondo 15.02.2024
Reper Stefan Đurić Rasta iznenadio je svoju devojku za Dan zaljubljenih. Reper Stefan Đurić Rasta iznenadio je svoju devojku za Dan zaljubljenih. Stefan Đurić Rasta već duže vreme je u vezi sa 12 godina mlađom Marijom Balaban, koju je smuvao u… »
Rasta ostavio devojci poruku na ogledalu: Na stolu je čekalo još jedno iznenađenje FOTO

Rasta ostavio devojci poruku na ogledalu: Na stolu je čekalo još jedno iznenađenje FOTO

Nova 15.02.2024
Reper ume da bude romantičan. Stefan Đurić Rasta već neko vreme uživa u vezi sa Marijom Balaban, a sada je pokazao i kakvo joj je iznenađenje priredio za Dan zaljubljenih. Reper je, naime, svoju izabranicu oduševio porukom na ogledalu. „Meni je… »
"Meni je svaki Dan s tobom Dan zaljubljenih" Rasta devojci priredio iznenađenje! Kupio joj je poklon, a ovo je pisalo u poruci

"Meni je svaki Dan s tobom Dan zaljubljenih" Rasta devojci priredio iznenađenje! Kupio joj je poklon, a ovo je pisalo u poruci

Kurir 15.02.2024
Stefan Đurić Rasta već neko vreme uživa u vezi sa Marijom Balaban, a sada je pokazao i kakvo joj je iznenađenje priredio. Kako je, naime, juče bio Dan zaljubljenih, Rasta je jednostavnim, ali velikim stvarima pokazao koliko voli svoju izabranicu… »

Vesti dana »