Povezane vesti
Bivši ukrajinski obaveštajac Andrij Naumov u ekskluzivnom intervjuu za BBC: „Zelenski mi je dao odrešene ruke, a onda su…
Južne vesti 15.02.2024
BBC Andrij Naumov Uz ime Andrija Naumova u Ukrajini se vezuju razni epiteti, poput 'državni izdajnik', 'begunac' i čovek koji je Rusima 'predao' Černobilj. U jutro 24. februara 2022. godine, ruska vojska je ušla u Ukrajinu iz Belorusije i gotovo istog… »
Bivši ukrajinski obaveštajac Andrij Naumov u ekskluzivnom intervjuu za BBC: „Zelenski mi je dao odrešene ruke, a onda su…
BBC News 15.02.2024
Bivši general Ukrajinske službe bezbednosti odgovara na optužbe predsednika Zelenskog da je izdajnik i govori u o vremenu provedenom u pritvoru i sudskim procesima protiv njega u Srbiji. Uz ime Andrija Naumova u Ukrajini se vezuju razni epiteti, poput… »
Bivši ukrajinski obaveštajac Andrij Naumov u eksluzivnom intervjuu za BBC: „Zelenski mi je dao odrešene ruke, a onda su me…
Radio 021 15.02.2024
Bivši general Ukrajinske službe bezbednosti odgovara na optužbe predsednika Zelenskog da je izdajnik i govori u o vremenu provedenom u pritvoru i sudskim procesima protiv njega u Srbiji. BBC Andrij Naumov Uz ime Andrija Naumova u Ukrajini se vezuju… »
Bivši ukrajinski obaveštajac Andrij Naumov u eksluzivnom intervjuu za BBC: „Zelenski mi je dao odrešene ruke, a onda su me…
Danas 15.02.2024
Uz ime Andrija Naumova u Ukrajini se vezuju razni epiteti, poput ‘državni izdajnik’, ‘begunac’ i čovek koji je Rusima ‘predao’ Černobilj. U jutro 24. februara 2022. godine, ruska vojska je ušla u Ukrajinu iz Belorusije i gotovo istog… »
Vesti dana »

Studenti FON-a u blokadi: Iskoristili su poslednjeg keca u rukavu, nama su ostala još tri špila
N1 Info pre 2 satajoš 56 povezanih

Koliko ljudi je na protestu u Beogradu? Prve procene kažu – 500.000
Pravda pre 19 satijoš 9 povezanih

BLOG Dan posle najvećeg protesta u istoriji Srbije – reakcije na zvučni top, „ćaciji“ napustili Pionirski park
N1 Info pre 13 minutajoš 27 povezanih

Vlada Srbije donela odluku da 18. mart bude Dan žalosti zbog tragedije u Severnoj Makedoniji
Euronews pre 13 minutajoš 212 povezane

Vučić: Ukoliko se nova vlada ne formira do 18. aprila, izbori bi mogli da se održe 8. juna; Dan žalosti u utorak
RTV pre 6 minutajoš 30 povezanih