Povezane vesti
"Bolje je da svako ide svojim putem": Borka Mihajlović progovorila o duetu sa Aleksandrom Prijović: "Sve je to pod jednim…
Blic 15.02.2024
Pevačicu Aleksandru Prijović njena porodica prati na svim koncertima, pa tako je bilo i ovog puta u Osijeku. Aleksandrina majka Borka joj svaki put pruža podršku, a sada je ona priznala da li planira da sa ćerkom snimi duetsku pesmu. - Ja bih volela, ali… »
"Mene voli više od bake": Prvo oglašavanje deke Aleksandre Prijović, otkrio šta kaže unuki kad siđe sa bine
Blic 15.02.2024
Mladu muzičku zvezdu Aleksandru Prijović njena porodica prati na svim koncertima, pa tako je bilo i ovog puta u Osijeku. Iz prvih redova podrili su je roditelji Nedeljko i Borka, sin Aleksandar, suprug Filip i baka i deka. Sada je konačno i njen deka… »
"Mene ona više voli od babe" Deka Aleksandre Prijović oduševio medije - otkrio i šta joj kaže posle svakog koncerta!
Mondo 15.02.2024
Baka i deka pevačice Aleksandre Prijović prisustvovali koncertu u Osijeku. Baka i deka pevačice Aleksandre Prijović prisustvovali koncertu u Osijeku Pevačica Aleksandra Prijović poslednjih meseci "peva i ne staje". Hale u Beogradu, Sarajevu, Zagrebu… »
Progovorio deka Aleksandre Prijović! Otkrio stvari o unuci koje su bile nepoznate! Ovo joj kaže posle svakog koncerta
Kurir 15.02.2024
Na svakom koncertu Aleksandre Prijović na turneji "Od istoka do zapada", kojom ruši sve rekorde u regionu, u publicu su njeni baka i deka. Tako je i u Osijeku, gde je pevačica na Dan zaljubljenih održala drugi od pet zakazanih koncerata u dvorani… »
Vesti dana »
Izbori u Nemačkoj, ogroman ulog za Merca: Ove dve partije vode tesnu bitku u dve pokrajine
Kurir pre 6 minutajoš 25 povezanih
Stiže još novca za penzionere: Pre povećanja penzija stiže još jedna isplata
B92 pre 40 minutajoš 26 povezanih
Novo čudo našeg tenisa upisalo prvu pobedu ikada za Srbiju, njegovo najbolje vreme tek dolazi
Telegraf pre 40 minutajoš 26 povezanih
Poskupljenja ne staju: Skuplji kafa, meso, gorivo i dokumenta, a moguća i nova cena struje
IndeksOnline pre 9 satijoš 6 povezanih
Od leta do jeseni za samo 24 sata: Temperatura pada i za 10 stepeni, RHMZ upozorava na još jednu opasnost
Mondo pre 3 satajoš 27 povezanih