Povezane vesti
"Bolje je da svako ide svojim putem": Borka Mihajlović progovorila o duetu sa Aleksandrom Prijović: "Sve je to pod jednim…
Blic 15.02.2024
Pevačicu Aleksandru Prijović njena porodica prati na svim koncertima, pa tako je bilo i ovog puta u Osijeku. Aleksandrina majka Borka joj svaki put pruža podršku, a sada je ona priznala da li planira da sa ćerkom snimi duetsku pesmu. - Ja bih volela… »
"Mene voli više od bake": Prvo oglašavanje deke Aleksandre Prijović, otkrio šta kaže unuki kad siđe sa bine
Blic 15.02.2024
Mladu muzičku zvezdu Aleksandru Prijović njena porodica prati na svim koncertima, pa tako je bilo i ovog puta u Osijeku. Iz prvih redova podrili su je roditelji Nedeljko i Borka, sin Aleksandar, suprug Filip i baka i deka. Sada je konačno i njen deka… »
"Mene ona više voli od babe" Deka Aleksandre Prijović oduševio medije - otkrio i šta joj kaže posle svakog koncerta!
Mondo 15.02.2024
Baka i deka pevačice Aleksandre Prijović prisustvovali koncertu u Osijeku. Baka i deka pevačice Aleksandre Prijović prisustvovali koncertu u Osijeku Pevačica Aleksandra Prijović poslednjih meseci "peva i ne staje". Hale u Beogradu, Sarajevu… »
Progovorio deka Aleksandre Prijović! Otkrio stvari o unuci koje su bile nepoznate! Ovo joj kaže posle svakog koncerta
Kurir 15.02.2024
Na svakom koncertu Aleksandre Prijović na turneji "Od istoka do zapada", kojom ruši sve rekorde u regionu, u publicu su njeni baka i deka. Tako je i u Osijeku, gde je pevačica na Dan zaljubljenih održala drugi od pet zakazanih koncerata u dvorani… »
Vesti dana »
Blokada Akademije umetnosti u Novom Sadu počela, nejasno ko i šta blokira
Beta pre 1 satjoš 21 povezana
Snežna oluja sa zapada sada se premešta prema ovom delu Srbije: Očekuje se i do 30 cm snega
Telegraf pre 2 satajoš 17 povezanih
Traži se firma koja će obaviti tehnički pregled Železničke stanice u Novom Sadu
Novi magazin pre 1 satjoš 8 povezanih
(Video) Ovako sada izgleda Notr Dam! Pratite prenos uživo: Makron obilazi obnovljenu katedralu u Parizu
Blic pre 1 satjoš 9 povezanih
Miloš Jovanović: Kad dovode batinaše treba im odgovoriti, ne treba da se povlačimo
Danas pre 3 satajoš 8 povezanih