Повезане вести
Путин о Такеру Карлсону: Нисам уживао у интервјуу, очекивао сам оштра и агресивна питања
Нови магазин 15.02.2024
Председник Русије Владимир Путин је за руску телевизију рекао да није у потпуности уживао у интервјуу с америчким новинаром Такером Карлсоном. Путин је рекао да је желео да Карлсон буде агресиван и поставља оштра питања, како… »
Путин о Такеру Карлсону: Нисам уживао у интервјуу, очекивао сам оштра и агресивна питања
Н1 Инфо 15.02.2024
Председник Русије Владимир Путин је за руску телевизију рекао да није у потпуности уживао у интервјуу с америчким новинаром Такером Карлсоном. Путин је рекао да је желео да Карлсон буде агресиван и поставља оштра питања, како… »
"Није ми дао повода да учиним оно на шта сам био спреман": Путин није уживао у интервјуу, очекивао оштра питања
Мондо 15.02.2024
Владимир Путин није у потпуности уживао у интервјуу са америчким новинаром Такером Карлсоном. Владимир Путин није у потпуности уживао у интервјуу са америчким новинаром Такером Карлсоном. Руски председник Владимир Путин рекао је… »
"Желео сам да буде агресивнији": Путин изненађен понашањем Такера Карлсона: Очекивао сам оштрија питања, па да му одговорим…
Блиц 15.02.2024
Руски председник Владимир Путин рекао је да је захвалан десничарском америчком телевизијском водитељу Такеру Карлсону за његов интервју прошле недеље, али је био изненађен недостатком "оштрих питања". Бивша звезда Фокс њуза… »
Путин о интервјуу са Карлсоном: Нисам био спреман… Нисам задовољан
Вести онлине 15.02.2024
Руски председник, Владимир Путин је рекао да је изненађен што га амерички новинар, Такер Карлсон, није више прекидао током интервјуа. Владимир Путин је критиковао бившег водитеља Фокс њуза Такера Карлсона због недостатка… »
Вести дана »
Портпаролка Европске комисије о Трамповим оценама: Задовољни смо што имамо одличне лидере
Н1 Инфо пре 1 сатјош 34 повезане
Три сценарија за Ниш! Председник Вучић поновио да је 15. јануар крајњи рок
Ало пре 19 минутајош 27 повезаних
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 3 сатајош 34 повезане
Почетак примене Закона "Свој на своме" са преко 45.000 пријава за упис права својине у Србији
Наслови.аи пре 2 сатајош 49 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 5 сатијош 32 повезане