Povezane vesti

Murinjo: Odbio sam ponude za mesto selektora Portugalije i Engleske

Murinjo: Odbio sam ponude za mesto selektora Portugalije i Engleske

Politika 15.02.2024
LONDON – Portugalski fudbalski trener Žoze Murinjo izjavio je da odbio ponude da bude selektor Portugalije i Engleske, prenosi britanski San. Murinjo je trenutno bez angažmana, pošto je pre mesec dana dobio otkaz u Romi. Portugalski trener je u… »
Murinjo otkrio Ferdinandu koje je ponude odbio

Murinjo otkrio Ferdinandu koje je ponude odbio

Sportski žurnal 15.02.2024
Portugalski trener odbio selektorsku fotelju u dve reprezentacije koje su među najboljima na planeti. Portugalski fudbalski trener Žoze Murinjo izjavio je da odbio ponude da bude selektor Portugalije i Engleske, prenosi britanski San. Murinjo je… »
Gospodin posebni Odbio sam ponude za mesto selektora Portugalije i Engleske

Gospodin posebni Odbio sam ponude za mesto selektora Portugalije i Engleske

Dnevnik 15.02.2024
LONDON: Portugalski fudbalski trener Žoze Murinjo izjavio je da odbio ponude da bude selektor Portugalije i Engleske, prenosi britanski San. Murinjo je trenutno bez angažmana, pošto je pre mesec dana dobio otkaz u Romi. Portugalski trener je u… »
Potišteni Murinjo otkrio zašto je odbio da bude selektor Portugala i Engleske!

Potišteni Murinjo otkrio zašto je odbio da bude selektor Portugala i Engleske!

Sportske.net 15.02.2024
Žoze Murinjo je rekao da odbio da postane selektor reprezentacije Portugala zbog posla u Romi, koja ga je nedavno otpustila sa mesta trenera. Murinjo je dobio otkaz u Romi sredinom januara posle više od dve godine provedene na klupi tog tima, a u… »
Murinjo: Odbio sam Portugal zbog Rome

Murinjo: Odbio sam Portugal zbog Rome

Sport klub 15.02.2024
Jedan od najuspešnijih trenera u ovom veku, Žoze Murinjo, prvi put je javno govorio posle otkaza u Romi. „Specijalni“ je u intervjuu koji je dao Riu Ferdinandu govorio o razlozima zbog kojih je napustio prestonicu Italije, ali i kako se osećao… »
"Jednu ponudu je bili teško odbiti": Morinjo otkrio da je imao poziv od dve reprezentacije

"Jednu ponudu je bili teško odbiti": Morinjo otkrio da je imao poziv od dve reprezentacije

Večernje novosti 15.02.2024
PORTUGALSKI fudbalski trener Žoze Murinjo izjavio je da odbio ponude da bude selektor Portugalije i Engleske, prenosi britanski "San". FOTO: AP/Tanjug Iskusni stručnjak je trenutno bez angažmana, pošto je pre mesec dana dobio otkaz u Romi, gde ga je… »

Vesti dana »