Povezane vesti
"To je najintimnija stvar": Ovakvom iznenađenju se nije nadala - Jovana objavila privatnu fotku sa Cecinim bivšim
Mondo 15.02.2024
Jovana Ljubisavljević ne krije koliko uživa u vezi sa Bogdanom Srejovićem, nakon kraha ljubavi sa Stefanom Karićem. Jovana Ljubisavljević ne krije koliko uživa u vezi sa Bogdanom Srejovićem, nakon kraha ljubavi sa Stefanom Karićem. Bivša učesnica… »
Jovana Ljubisavljević objavila privatnu fotku sa cecinim bivšim! Ovakvom iznenađenju nije se nadala: Našla sam pravu osobu!
Kurir 15.02.2024
Bivša učesnica rijalitija "Zadruga" Jovana Ljubisavljević u ozbiljnoj je vezi sa biznismenom Bogdanom Srejovićem, bivšim dečkom pevačice Cece Ražnatović. Bogdan je često iznenađuje, a ovog jutra joj je poklonio buket cveća, pa se Jovana odmah pohvalila… »
(Foto): "Želim vam da pronađete svoju osobu. Ja sam je našla": Cecin bivši iznenadio Jovanu Ljubisavljević, ona se odmah…
Blic 15.02.2024
Učesnica rijalitija "Zadruga" Jovana Ljubisavljević u ozbiljnoj je vezi sa biznismenom Bogdanom Srejovićem, bivšim dečkom pevačice Cece Ražnatović. Bogdan je često iznenađuje, a ovog jutra joj je poklonio buket cveća, pa se Jovana odmah pohvalila na… »
Vesti dana »

„Napad na jednog od nas je napad na svakog od nas“: Održan protest podrške članovima zborova čiji su ulazi vandalizovani
Danas pre 4 satijoš 1 povezana

(Video) "ruke čiste, a savest mirna": U jeku političke krize Dodik bere borovnice na Jahorini sa patrijarhom Porfirijem
Blic pre 6 satijoš 1 povezana

Narodna banka Srbije: Zvanični srednji kurs danas je 117,17 dinara za evro
Kurir pre 4 minutajoš 1 povezana