Povezane vesti
"Poklon od muža nisam slikala, ne uklapa mi se u ovaj jednostavan život" Mariju Egelju suprug biznismen odveo u prirodu, a…
Blic 15.02.2024
Voditeljka Marija Egelja uživa u srećnom braku sa nekadašnjim fudbalerom, a sadašnjim biznismenom Aleksandrom Dabićem sa kojim je dobila sina. Marija skoro svakodnevno deli trenutke iz svog doma, te pokazuje koliko uživa u svakom danu provedenom sa… »
"Poklon od muža nisam slikala, ne uklapa mi se!" Egelja pokazala kako ju je biznismen iznenadio, a zbog njenog stava gore…
Kurir 15.02.2024
Voditeljka Marija Egelja uživa u srećnom braku sa nekadašnjim fudbalerom, a sadašnjim biznismenom Aleksandrom Dabićem sa kojim je dobila sina. Marija skoro svakodnevno deli trenutke iz svog doma, te pokazuje koliko uživa u svakom danu provedenom sa… »
Vesti dana »
„Nasilje u porodici nije privatna stvar“: Od početka godine u porodičnom nasilju ubijeno 17 žena (VIDEO)
Zoom UE pre 10 satijoš 33 povezane
Vučević za Euronews Srbija: Opozicija izazvala incident, pa izostala rasprava o budžetu koji donosi rast penzija i plata
Euronews pre 3 satajoš 180 povezanih
OTKRIVAMO Iskaz pretučenog Ilije Kostića (74): „Nakon šamara mi je rekao da ustanem, pa me kolenom udario u testise“
Nova pre 9 satijoš 24 povezane
U Egiptu potonuo brod s turistima: Spašeno 28 osoba, 17 nestalo
Al Jazeera pre 6 satijoš 24 povezane
Zvezda spremila 10.000.000 evra za njega, ali menadžer ga tera iz Srbije: Hoće da se vrati, vezan je za klub!
Mondo pre 3 satajoš 40 povezanih