Povezane vesti
Tramp ponovo šokirao saveznike, udvostručio pretnje članicama NATO koje ne plaćaju dovoljno
Telegraf 15.02.2024
"Ako neće da plate, mi nećemo da ih zaštitimo, OK?", rekao je Tramp. Donald Tramp je danas "udvostručio" svoju ranije iznetu pretnju da će sabotirati NATO, ponavljajući da neće zaštititi zemlje za koje veruje da ne plaćaju dovoljno da održe alijansu i… »
Tramp udvostručio pretnju NATO-u: Ako neke članice neće da plate, ja ih neću zaštititi! Oni misle da smo mi glupi
Kurir 15.02.2024
Donald Tramp je danas "udvostručio" svoju ranije iznetu pretnju da će sabotirati NATO, ponavljajući da neće zaštititi zemlje za koje veruje da ne plaćaju dovoljno da održe alijansu i tvrdeći da se takve nacije "smeju" SAD. - Gledaj, ako oni neće da… »
Tramp opet zatresao planetu: Ponovio izjavu o NATO alijansi!
Pravda 15.02.2024
Kandidat za predsednika SAD Donald Tramp je ponovio svoj stav da SAD neće braniti nijednu zemlju članicu NATO-a koja ne troši najmanje 2 odsto svog bruto domaćeg proizvoda na odbranu. "Rekao sam – Vidi, ako oni neće da plate, mi ih nećemo štititi, u… »
Vesti dana »

Novi Pazar: Blokada zgrade sudova i tužilaštva, sukobi sa policijom
Beta pre 10 minutajoš 22 povezane

Osveženje tek u ponedeljak: Vikend donosi vrhunac toplotnog talasa
Serbian News Media pre 45 minutajoš 23 povezane

U Fijatovoj fabrici u Kragujevcu biće zaposleno 800 radnika iz Nepala i Maroka zbog manjka domaće radne snage
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 10 povezanih

Razorni požari u Crnoj Gori: borba vatrogasaca i međunarodna pomoć
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 37 povezanih

Privremeno zakopali ratne sekire Kina i SAD dogovorile odlaganje uvođenja carina
Alo pre 1 satjoš 19 povezanih