Povezane vesti
"Zlatne medalje za zasluge" Zorici Brunclik, Mirku Kodiću, Lepoj Lukić i Aleksandri Kovač ordenje uručio predsednik Srbije
Kurir 15.02.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić dodelio je povodom Dana državnosti odlikovanje među kojima su i pojedine ličnosti iz sveta estrade. Naime, među 107 lica iz različitih sfera, iz sveta muzike i estrade ove godine čast da budu odlikovani u zgradi… »
Ovo je razlog zašto Lepa Lukić nije došla da primi orden od predsednika! Pevačica priznala: "Kada su me pozvali..."
Kurir 15.02.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je, povodom Dana državnosti, na svečanoj ceremoniji u zgradi Predsedništva dodelio ordenje zaslužnim institucijama i pojedincima, među kojima se našla i muzička zvezda Lepa Lukić. Čast da budu odlikovani u zgradi… »
Vesti dana »

"Upoznala sam ga sa 19 godina, koliko znam muža, toliko i njega" Sanja Đorđević u suzama zbog smrti Halida Bešlića: Danas plače celo Sarajevo
Kurir pre 3 minutajoš 31 povezana

BLOG „Mi glas iz naroda“ glasali za rezoluciju o Srebrenici u Skupštini, nastao haos kad su shvatili da su pogrešili: Neverovatne scene iz Skupštine Srbije
Nova pre 34 minutajoš 63 povezane

"Nemam snage..." Šerif Konjević skrhan od tuge zbog smrti Halida Bešlića, ne može ni da govori od tuge
Kurir pre 3 satajoš 50 povezanih

Vanredno u ovom gradu Srbije, bez struje oko 20 odsto korisnika: Oglasio se predsednik Opštine
Telegraf pre 8 satijoš 13 povezanih

Američke sankcije kompaniji NIS stupiće na snagu 9. oktobra u šest ujutru
Biznis.rs pre 3 satajoš 26 povezanih