Povezane vesti
Jelena Ćuruvija: Oni koji su likvidirali neistomišljenike aktivni i danas i jači od institucija
Beta 15.02.2024
Ćerka ubijenog novinara Slavka Ćuruvije, Jelena Ćuruvija, ocenila je večeras da je Apelacioni sud doneo oslobađajuću presudu optuženima za ubistvo njenog oca, jer su neki ljudi iz službe koji su radili na likvidaciji političkih neistomišljenika… »
Jelena Ćuruvija: Oni koji su likvidirali neistomišljenike aktivni i danas i jači od institucija
Novi magazin 15.02.2024
Ćerka ubijenog novinara Slavka Ćuruvije, Jelena Ćuruvija, ocenila je večeras da je Apelacioni sud doneo oslobađajuću presudu optuženima za ubistvo njenog oca, jer su neki ljudi iz službe koji su radili na likvidaciji političkih neistomišljenika… »
INTERVJU Jelena Ćuruvija: Miloševićevi ljudi koji su radili na likvidacijama aktivni i danas i jači od institucija
N1 Info 15.02.2024
Tog dana, 11. aprila, bila sam kod drugarice kada me je mama pozvala i rekla - pucali su u tatu. Tad nismo znali da li je ubijen ali je u međuvremenu moj brat otišao u stan gde je tata živeo, nazvao nas i rekao nam je da je tata ubijen, ispričala je… »
Jelena Ćuruvija: Miloševićevi ljudi iz službe koji su radili na likvidacijama, i danas aktivni i jači od institucija
Nova 15.02.2024
Tog dana, 11. aprila, bila sam kod drugarice kada me je mama pozvala i rekla - pucali su u tatu. Tad nismo znali da li je ubijen ali je u međuvremenu moj brat otišao u stan gde je tata živeo, nazvao nas i rekao nam je da je tata ubijen, ispričala je… »
Vesti dana »
Jakin na pitanje B92.sport: "Srbija je dobra, ali je imala puno sreće"
B92 pre 2 satajoš 5 povezanih
Otkaz direktoru PJ „Tehnika i tehnologije“: Prekinut program na RT Vojvodina 12 minuta
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
(Video) Deca su plakala, bojala se da brod ne potone! Jezive scene sa katamarana koji se zabio u hrid kod Zadra
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
Obradović ljut posle novinarskog pitanja: „Neću da objašnjavam nikome ko sam i šta sam“
Danas pre 3 satajoš 2 povezane