Povezane vesti
Jelena Ćuruvija: Oni koji su likvidirali neistomišljenike aktivni i danas i jači od institucija
Beta 15.02.2024
Ćerka ubijenog novinara Slavka Ćuruvije, Jelena Ćuruvija, ocenila je večeras da je Apelacioni sud doneo oslobađajuću presudu optuženima za ubistvo njenog oca, jer su neki ljudi iz službe koji su radili na likvidaciji političkih neistomišljenika… »
Jelena Ćuruvija: Oni koji su likvidirali neistomišljenike aktivni i danas i jači od institucija
Novi magazin 15.02.2024
Ćerka ubijenog novinara Slavka Ćuruvije, Jelena Ćuruvija, ocenila je večeras da je Apelacioni sud doneo oslobađajuću presudu optuženima za ubistvo njenog oca, jer su neki ljudi iz službe koji su radili na likvidaciji političkih neistomišljenika… »
INTERVJU Jelena Ćuruvija: Miloševićevi ljudi koji su radili na likvidacijama aktivni i danas i jači od institucija
N1 Info 15.02.2024
Tog dana, 11. aprila, bila sam kod drugarice kada me je mama pozvala i rekla - pucali su u tatu. Tad nismo znali da li je ubijen ali je u međuvremenu moj brat otišao u stan gde je tata živeo, nazvao nas i rekao nam je da je tata ubijen, ispričala je za… »
Jelena Ćuruvija: Miloševićevi ljudi iz službe koji su radili na likvidacijama, i danas aktivni i jači od institucija
Nova 15.02.2024
Tog dana, 11. aprila, bila sam kod drugarice kada me je mama pozvala i rekla - pucali su u tatu. Tad nismo znali da li je ubijen ali je u međuvremenu moj brat otišao u stan gde je tata živeo, nazvao nas i rekao nam je da je tata ubijen, ispričala je za… »
Vesti dana »

RHMZ: Tropi se vraćaju na jugoistok Srbije, temperatura od 32 do 39stepeni
Jug press pre 5 satijoš 29 povezanih

Nisu pročitali ni slovo, ali žele da naprave cirkus: Dubravka Đedović Handanović o novoj Strategiji upravljanja mineralnim i drugim geološkim resursima
Kurir pre 6 satijoš 36 povezanih

Grobari zagrmeli na tviteru: Brutalna paljba po sudiji i Đurđeviću: Ukopali nas!
Kurir pre 16 minutajoš 150 povezanih

Indija se uplašila trampovih carina: Nju Delhi obustavlja kupovinu ruske nafte
Kurir pre 3 satajoš 61 povezana