Povezane vesti

Optužen doušnik FBI koji je lagao o poslovima Bajdena s Ukrajinom

Optužen doušnik FBI koji je lagao o poslovima Bajdena s Ukrajinom

Novi magazin 16.02.2024
Vlasti SAD su podigle optužnicu protiv Aleksandera Smirnova, doušnika FBI, zbog izmišljanja korupcionaške afere koja je predsednika SAD Džozefa Bajdena i njegovog sina Hantera dovela u vezu ukrajinskom kompanijom "Burizma". To je bio centralni deo… »
Bivši doušnik FBI optužen za laganje o ulozi Bajdenovih u ukrajinskom poslovanju

Bivši doušnik FBI optužen za laganje o ulozi Bajdenovih u ukrajinskom poslovanju

Politika 16.02.2024
VAŠINGTON – Specijalni savetnik koji je vodio višegodišnju istragu o Hanteru Bajdenu Dejvid Vajs optužio je bivšeg doušnika FBI-ja Aleksandra Smirnova da je lagao o umešanosti predsednika Džozefa Bajdena i njegovog sina Hantera Bajdena u poslovne… »
Bivši doušnik FBI-ja optužen za laganje o ulozi Bidenovih sa poslovima u Ukrajini

Bivši doušnik FBI-ja optužen za laganje o ulozi Bidenovih sa poslovima u Ukrajini

Al Jazeera 16.02.2024
Alexander Smirnov optužen je zbog tvrdnji da su Joe i Hunter Biden primili mito od kijevske kompanije Burisma. Bivši doušnik FBI-ja Alexander Smirnov optužen je da je lagao o vezama između američkog predsjednika Joea Bidena, njegovog sina Huntera i… »
Doušnik FBI-ja optužen da je lagao o vezama Joea i Huntera Bidena s ukrajinskom kompanijom

Doušnik FBI-ja optužen da je lagao o vezama Joea i Huntera Bidena s ukrajinskom kompanijom

Slobodna Evropa 16.02.2024
Bivši doušnik FBI-ja optužen je za laganje o predsjedniku Joeu Bidenu i njegovom sinu Hunteru, nakon što je naveo da im je ukrajinska energetska kompanija isplatila milione dok je stariji Biden bio potpredsjednik Sjedinjenih Država. U priopćenju u kojem… »

Telegraf 16.02.2024
Bivši doušnik FBI optužen za laganje o ulozi Bajdenovih u ukrajinskom poslovanju. Specijalni savetnik koji je vodio višegodišnju istragu o Hanteru Bajdenu Dejvid Vajs optužio je bivšeg doušnika FBI-ja Aleksandra Smirnova da je lagao o umešanosti… »
Doušnik FBI optužen da je lagao o vezama Hantera Bajdena i ukrajinske kompanije Burizma

Doušnik FBI optužen da je lagao o vezama Hantera Bajdena i ukrajinske kompanije Burizma

Glas Amerike 16.02.2024
Doušnik Federalnog istražnog biroa Aleksandar Smirnov optužen je da je lagao vlasti o multimilionskoj šemi potkupljivanja u koju su bili uključeni sin predsednika Džoa Bajdena Hanter i ukrajinska energetska kompanija Burizma. Tvrdnja o podmićivanju je… »
Bivši doušnik FBI lagao: Izneo neistinite tvrdnje o vezama i poslovima Bajdenovih sinova i ukrajinske kompanije

Bivši doušnik FBI lagao: Izneo neistinite tvrdnje o vezama i poslovima Bajdenovih sinova i ukrajinske kompanije

Blic 16.02.2024
Doušnik FBI optužen je da je lagao svog rukovodioca o vezama između Džoa Bajdena, njegovog sina Hantera i ukrajinske energetske kompanije. Aleksandar Smirnov je lažno rekao agentima FBI u junu 2020. godine da su rukovodioci povezani sa ukrajinskom… »

Vesti dana »