Повезане вести

Оптужен доушник ФБИ који је лагао о пословима Бајдена с Украјином

Оптужен доушник ФБИ који је лагао о пословима Бајдена с Украјином

Нови магазин 16.02.2024
Власти САД су подигле оптужницу против Александера Смирнова, доушника ФБИ, због измишљања корупционашке афере која је председника САД Џозефа Бајдена и његовог сина Хантера довела у везу украјинском компанијом "Буризма". То је… »
Бивши доушник ФБИ оптужен за лагање о улози Бајденових у украјинском пословању

Политика 16.02.2024
ВАШИНГТОН – Специјални саветник који је водио вишегодишњу истрагу о Хантеру Бајдену Дејвид Вајс оптужио је бившег доушника ФБИ-ја Александра Смирнова да је лагао о умешаности председника Џозефа Бајдена и његовог сина Хантера… »
Бивши доушник ФБИ-ја оптужен за лагање о улози Биденових са пословима у Украјини

Бивши доушник ФБИ-ја оптужен за лагање о улози Биденових са пословима у Украјини

Ал Јазеера 16.02.2024
Александер Смирнов оптужен је због тврдњи да су Јое и Хунтер Биден примили мито од кијевске компаније Бурисма. Бивши доушник ФБИ-ја Александер Смирнов оптужен је да је лагао о везама између америчког предсједника Јоеа Бидена… »
Доушник ФБИ-ја оптужен да је лагао о везама Јоеа и Хунтера Бидена с украјинском компанијом

Доушник ФБИ-ја оптужен да је лагао о везама Јоеа и Хунтера Бидена с украјинском компанијом

Слободна Европа 16.02.2024
Бивши доушник ФБИ-ја оптужен је за лагање о предсједнику Јоеу Бидену и његовом сину Хунтеру, након што је навео да им је украјинска енергетска компанија исплатила милионе док је старији Биден био потпредсједник Сједињених… »

Телеграф 16.02.2024
Бивши доушник ФБИ оптужен за лагање о улози Бајденових у украјинском пословању. Специјални саветник који је водио вишегодишњу истрагу о Хантеру Бајдену Дејвид Вајс оптужио је бившег доушника ФБИ-ја Александра Смирнова да је… »
Доушник ФБИ оптужен да је лагао о везама Хантера Бајдена и украјинске компаније Буризма

Доушник ФБИ оптужен да је лагао о везама Хантера Бајдена и украјинске компаније Буризма

Глас Америке 16.02.2024
Доушник Федералног истражног бироа Александар Смирнов оптужен је да је лагао власти о мултимилионској шеми поткупљивања у коју су били укључени син председника Џоа Бајдена Хантер и украјинска енергетска компанија Буризма… »
Бивши доушник ФБИ лагао: Изнео неистините тврдње о везама и пословима Бајденових синова и украјинске компаније

Бивши доушник ФБИ лагао: Изнео неистините тврдње о везама и пословима Бајденових синова и украјинске компаније

Блиц 16.02.2024
Доушник ФБИ оптужен је да је лагао свог руководиоца о везама између Џоа Бајдена, његовог сина Хантера и украјинске енергетске компаније. Александар Смирнов је лажно рекао агентима ФБИ у јуну 2020. године да су руководиоци… »

Вести дана »