Povezane vesti
Sidnej: Kontrolišu se parkovi i škole zbog azbesta, otkazana LGBT parada
Radio 021 16.02.2024
Australijske vlasti zatvorile su danas nekoliko parkova u Sidneju nakon što je otkriven azbest na nekoliko lokacija u tom gradu. Gradsko veće Sidneja saopštilo je da će početi inspekciju 33 parka da bi se utvrdilo da li su kontaminirani azbestom i da… »
Vlasti zatvorile nekoliko parkova u Sidneju nakon što je otkriven azbest
Politika 16.02.2024
KANBERA – Australijske vlasti zatvorile su danas nekoliko parkova u Sidneju nakon što je otkriven azbest na nekoliko lokacija u tome gradu. Gradsko veće Sidneja saopštilo je da će početi inspekciju 33 parka da bi se utvrdilo da li su kontaminirani… »
Uzbuna u Sidneju zbog azbesta: Prečešljavaju se parkovi i škole, otkazana LGBT parada
Euronews 16.02.2024
Australijske vlasti zatvorile su danas nekoliko parkova u Sidneju nakon što je otkriven azbest na nekoliko lokacija u tom gradu. Gradsko veće Sidneja saopštilo je da će početi inspekciju 33 parka da bi se utvrdilo da li su kontaminirani azbestom i da… »
Vesti dana »

Dodik: Mandat mi je dao narod i on će na referendumu odlučiti o meni
RTS pre 5 minutajoš 35 povezanih

Dijalog će pobediti: Završen sastanak Putina i Vitkofa - trajao tri sata
Sputnik pre 24 minutajoš 31 povezana

Sprečen promet 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom, uhapšene dve osobe iz Ćićevca
Naslovi.ai pre 1 satjoš 27 povezanih

CiK BiH oduzeo mandat Dodiku, on poručio: O mojoj sudbini odlučivaće narod na referendumu
RTV pre 0 minutajoš 104 povezane

Hitno upozorenje RHMZ-a za istočnu Srbiju, najavljen jak pljusak sa gradom
RTS pre 1 satjoš 34 povezane