Povezane vesti

Toni Nadal poželeo Novaku da se povredi?!

Toni Nadal poželeo Novaku da se povredi?!

Sportske.net 16.02.2024
Rivalstvo između Novaka Đokovića i Rafaela Nadala jedno je od najvećih u istoriji tenisa i generalno u sportu, ali ono što je Nadalov stric i dugogodišnji trener Toni izjavio u intervjuu za "La Sekstu" prevazilazi granice dobrog ukusa. Naime, Toni… »
Toni Nadal dao sramnu izjavu: ‘Želja mi je da se Đoković povredi!’

Toni Nadal dao sramnu izjavu: ‘Želja mi je da se Đoković povredi!’

Hot sport 16.02.2024
Skandalozno! Stric Rafaela Nadala, Toni govorio je o šansama španskog tenisera na predstojećem Rolan Garosu i istakao da veruje da će njegov bratanc biti spreman za taj grend-slem. Nekada prvi reket sveta je obavestio javnost da neće učestvovati na… »
Sramna izjava Nadalovog strica o Novaku: „Moja želja je da se povredi Đoković i još petorica pred Pariz“

Sramna izjava Nadalovog strica o Novaku: „Moja želja je da se povredi Đoković i još petorica pred Pariz“

Nova 16.02.2024
Stric Rafaela Nadala, Toni, pokušao je da na neki način oda priznanje Novaku Đokoviću, ali je umesto toga dao sramnu izjavu. Toni je u izjavi za „La Sekstu“ poželeo Novaku Đokoviću da se povredi pred Olimpijske igre, kako bi Rafa mogao da dođe… »
Sramna izjava Nadala: Najbolje je da se Novak Đoković povredi

Sramna izjava Nadala: Najbolje je da se Novak Đoković povredi

Večernje novosti 16.02.2024
NOVAK Đoković večiti trn u oku zapadnih medija, ali i do Srbinovog dolaska nedodirljivih Rodžera Federera i Rafaela Nadala. FOTO: Tanjug/AP Teniska "gospoda" je poludela što se pojavio tamo neki iz Srbije i zavodi red u sportu koji je rezervisan samo… »

Vesti dana »