Povezane vesti
"On je monstrum, ništa mu nije sveto": Maja Marinković se obrušila na Janjuša kao nikad dosad, sasula mu sve u lice
Blic 16.02.2024
Aktuelna rijaliti učesnica Maja Marinković osula je paljbu po Aneli Ahmić, a onda se obrušila i na bivšeg partnera Marka Janjuševića Janjuša. - Nema potrebe da pada na provokacije, jer i ja izađem kad čujem "mjao", jednostavno mi imamo naše… »
"Ja sam barbika, a ona greška prirode" Maja Marinković upropastila Aneli, a onda udarila na Janjuša: Ništa mu nije sveto!
Kurir 16.02.2024
Maja Marinković ne krije netrpeljivost prema Aneli Ahmić od samog početka rijalitija zbog njenog kako sama kaže lika i dela ali i veze sa njenim bivšim partnerom Markom Janjuševićem Janjušem. Tokom emisije "Gledanje snimaka" sukob je eskalirao i… »
Vesti dana »
Amerika bira predsednika, otpušten jedan od direktora Trampove kampanje
Politika pre 27 minutajoš 45 povezanih
Uhapšeni mladići planirali ubistvo Luke Bojovića: U garaži u Beogradu im pronađen arsenal oružja
Mondo pre 27 minutajoš 33 povezane
Dom zdravlja "Novi Sad" otvorio liniju psihološke podrške za građane pogođene tragedijom
Radio 021 pre 1 satjoš 21 povezana
"Na neki način opada sa ratom u Ukrajini": Milić: U Vašingtonu primećuju da je uticaj Rusije oslabio u našem regionu
Blic pre 27 minutajoš 18 povezanih