Повезане вести

Пријава против организатора журке у клубу "Синер": Продао 600 карата, наводно није знао да има и малолетних!

Пријава против организатора журке у клубу "Синер": Продао 600 карата, наводно није знао да има и малолетних!

Курир 16.02.2024
Против Н. Б. (23) организатора журке у београдском клубу "Синер", на којој се у ноћи између среде и четвртка алкохолом отровало 33 деце, биће поднета прекрешајна пријава због точења алкохола малолетницима, сазнаје Курир. Наиме… »
Јоксовић: Бројне последице тровања алкохолом, "рекордерка" је била жена са 6,4 промила

Јоксовић: Бројне последице тровања алкохолом, "рекордерка" је била жена са 6,4 промила

Радио 021 16.02.2024
Некадашњи начелник токсикологије на ВМА професор др Драган Јоксовић каже да последице тровања могу бити бројне и да сам болнички опоравак може да траје дан или 10 дана. Јоксовић је ово рекао за Н1 поводом случаја тровања… »
Деца су пила као и сва деца, нека су попила мало више: Ово је изјава организатора скандалозне журке у Београду

Деца су пила као и сва деца, нека су попила мало више: Ово је изјава организатора скандалозне журке у Београду

Телеграф 16.02.2024
"Ја сам само посредник у журци која се десила то вече" - навео је Н. Б. Огласио се Н. Б. организатор журке у београдском клубу "Синер", где се отровало 33 деце, њих 12 испод 15 година, а како је изјавио за Курир он ће на сва… »
Дан после тровања деце алкохолом институције ћуте о кључним питањима (ВИДЕО)

Дан после тровања деце алкохолом институције ћуте о кључним питањима (ВИДЕО)

Инсајдер 16.02.2024
Тровање деце алкохолом у клубу "Синнер" у Београду, дан касније. Знамо да је полиција поднела прекршајну пријаву по Закону о јавном реду и миру, против организатора догађаја. Иако ни полиција ни тужилаштво не саопштавању ко је… »
"Мени делује да су они ово унапред плански смислили" Бивши полицајац о тровању: Прошле године нас је шокирао један…

"Мени делује да су они ово унапред плански смислили" Бивши полицајац о тровању: Прошле године нас је шокирао један…

Курир 16.02.2024
Док чекамо резултате истраге случаја где су деца узраста 12 до 15 година, њих 26, имало чак 2.8 промила алкохола, јавност се пита да ли је тежи здравствени или кривични аспект. Клуб се засад оградио од овог случаја, кажу… »
Тровање деце алкохлом у клубу: Кога и како би требало казнити?

Тровање деце алкохлом у клубу: Кога и како би требало казнити?

Време 16.02.2024
"У овој ситуацији прво би требало видети шта је било у њиховом организму јер је сад све на нивоу спекулације. Потом видети да ли је клуб изнајмељн или није и уколико јесте ко је доносио пиће или је пиће било клубско. Када се… »
"Нисам Ја полицајац, деца су као сва друга деца попила мало више": Огласио се организатор журке на којој је дошло до тровања…

"Нисам Ја полицајац, деца су као сва друга деца попила мало више": Огласио се организатор журке на којој је дошло до тровања…

Блиц 16.02.2024
Н. Б. који је био организатор журке у београдском клубу "Синнер", где се у ноћи између среде и четвртка алкохолом отровало 33 деце, и то 12 њих испод 15 година, рекао је да ће на питања одговарати пред надлежним органима. Н.Б… »
Токсиколог открива после колико чашица су се отровала деца! Процењује да је јачина алкохола износила оволико процената

Токсиколог открива после колико чашица су се отровала деца! Процењује да је јачина алкохола износила оволико процената

Мондо 16.02.2024
Токсиколог др Радомир Ковачевић открива како је могло да дође до тровања алкохолом малолетне деце! Токсиколог др Радомир Ковачевић открива како је могло да дође до тровања алкохолом малолетне деце! Након недавног немилог… »
Стручњаци шокирани након тровања малолетника алкохолом: Та деца могу имати трајна оштећења мозга! Неко је одговоран за то!…

Стручњаци шокирани након тровања малолетника алкохолом: Та деца могу имати трајна оштећења мозга! Неко је одговоран за то!…

Курир 16.02.2024
Након што је чак 33 деце,од којих је 12 њих млађе од 15 година, примљено на ВМА због тровања алкохолом током журке у београдском клубу "Синер", огласили су се и стручњаци који су поручили да су ова деца имала среће што није… »
Доктор Јоксовић о тинејџерима који су се отровали алкохолом: Последице могу бити бројне, „рекордер“ жена са 6,4 промила у крви…

Доктор Јоксовић о тинејџерима који су се отровали алкохолом: Последице могу бити бројне, „рекордер“ жена са 6,4 промила у крви…

Нова 16.02.2024
Некадашњи начелник токсикологије на ВМА професор др Драган Јоксовић поводом случаја тровања алкохолом младих Београђана у једном ноћном клубу, за Н1 каже да последице тровања могу бити бројне и да сам болнички опоравак може да… »
Јоксовић: Бројне последице тровања алкохолом, „рекордер“ – жена са 6,4 промила у крви

Јоксовић: Бројне последице тровања алкохолом, „рекордер“ – жена са 6,4 промила у крви

Н1 Инфо 16.02.2024
Некадашњи начелник токсикологије на ВМА професор др Драган Јоксовић поводом случаја тровања алкохолом младих Београђана у једном ноћном клубу, за Н1 каже да последице тровања могу бити бројне и да сам болнички опоравак може да… »

Вести дана »