Povezane vesti
Dveri: Ako se SPN, NADA i Mi – glas iz naroda ne udruže – biće odgovorni za novu izbornu krađu
N1 Info 16.02.2024
Srpski pokret Dveri pozvao je danas koaliciju "Srbija protiv nasilja" (SPN), koaliciju NADA i grupu građana "Mi – glas iz naroda" da na konstitutivnoj sednici novog saziva Skupštine grada Beograda, 19. februara, formiraju tehničku, prelaznu vlast u… »
Dveri: Udruženi SPN, NADA i MI imaju šansu da spreče novu izbornu krađu
Danas 16.02.2024
Srpski pokret Dveri pozvao je danas koaliciju „Srbija protiv nasilja“ (SPN), koaliciju NADA i grupu građana „Mi – glas iz naroda“ da na konstitutivnoj sednici novog saziva Skupštine grada Beograda, 19. februara, formiraju tehničku, prelaznu vlast u… »
Vesti dana »

"Tražili su da im pokažem pisana slova ćirilice, jer ih ne znaju!" Srednjoškolci u Srbiji znaju engleski, a muku muče sa srpskim pravopisom, da čitaju ne vole, a ovo im je san
Blic pre 13 minutajoš 1 povezana

Nova dokumentarna serija "Kultura Srba u Hrvatskoj" od 16. septembra na RTS: Scenaristkinja Nataša Drakulić o tome kako je identitet opstajao uprkos vremenu i okolnostima
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Rubio oštro reagovao na presudu Bolsonaru zbog pokušaja državnog udara: "Ovo je lov na veštice!"
Telegraf pre 4 satijoš 6 povezanih